Vodafone Shared Services Budapest - állás, fizetés, munka vélemény

Vodafone Shared Services Budapest

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2016-10-25
Normális cég, tűrhető fizetéssel, jó juttatásokkal kiemelkedő környezettel. Rengeteget lehet tanulni fejlődni, a munkatársi kapcsolatok is nagyon jók. Tipikus multi környezet, de persze attól még megy a pletyka, ami sok esetben eléggé idegesítő tud lenni.
2014-09-07
Rossz dolgot nem igazán tudok róla mondani, szeretek itt dolgozni és egy darabig még itt is tervezem, mindennel meg vagyok elégedve. Talán egyetlen amit fel tudok hozni az az, hogy fiataloknak még jobban ajánlott, hiszen jobban bírjuk a hajtást és a gyűrődést. Szóval nyelvtudással rendelkező fiataloknak bátran ajánlom.
2013-01-11
Jó a hangulat és inspiráló a környezet, rengeteg a közös munkán kívüli program a kollégákkal, amit a cég még támogat is. Van csocsóasztal, playstation, automaták, ha ki szeretnél picit kapcsolni. Ezekhez társul az elég korrekt fizetés, rengeteg juttatás/támogatás, tanulási lehetőségek. Lehetőség van otthoni munkára is, és az előrelépésre is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Hungária krt. 40-44.

A Vodafone speciális szolgáltató közontja Budapestről szolgálja ki mintegy 150 ügyfelét a világ 22 országában. Több mint 1400 dolgozóval rendelkezik, akik 32 különböző nemzetiséget képviselnek.

Vélemények más cégekről