Szegedi Tudományegyetem - állás, fizetés, munka vélemény

Szegedi Tudományegyetem

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-03-27
Szeretem amit csinálok, változatos tud lenni, valamint a kollégákkal is nagyon jó a viszony. Viszont nagyon aggasztóak a fizetések és a juttatások. Alulfizetettnek, és kizsigereltnek érzem magam, csak a munkám szeretete az egyetlen, ami még itt tart.
2013-11-24
Unalmas egyhangú a munkám, nem sok pénzért ráadásul. Előrelépni nem igazán lehet, a környezet is borzasztóan siralmas. Nincs jobb lehetőség így kénytelen vagyok ez most megtűrni, de amint lehet biztosan elmegyek máshová.
2013-06-04
Elvagyok de nem ez almaim munkaja. A kenyszer hozott ide, mert dolgozni kell de nincs a munkahelyben semmi vonzo. A penzt nagyon keveslem, a munka az siman kibirhato, sokszor laza is. A fizetes merteke miatt nem igazan ajanlom senkinek se.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Csongrád Szeged, Dugonics tér 13.

A Szegedi Tudományegyetem hivatásának tekinti az alap- és mesterképzés, a tudományos (doktori) képzés, a felsőfokú szakképzés és a szakirányú továbbképzés szintjein megvalósuló minőségi oktatási tevékenység folytatását. Minden képzési terület képviselteti magát amik között alap-, mester- és PhD szakokat egyaránt találunk, a kínálatot pedig a felsőfokú szakképzések teszik teljessé.

Vélemények más cégekről