Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-06-16
Úgy látom itt végre van karrierlehetőség, elismerés és normális fizetés. Meg kell érte ugyan harcolni, de ha valaki jól dolgozik nem lehetetlen még egy ilyen multinál sem. Ami a leginkább zavaró csak, az a munkatársak irigysége, és a folyamatos klikkesedés. Nincs egy jó összetartó mérnökgárda.
2016-02-19
Mint minden Boschban itt is nagyban függ az életed attól hogy hol vagy. Az aljameló az keveset fizet és kicsinál, a feljebb lévő okosabb munkák már sokkal elviselhetőbbek és pénzben is kicsit magasabban mozognak.
2016-01-23
Nincs mar rendes fizetes itt sem kozbe meg halara hajtanak...
2016-01-19
Időben van fizetés és be is vagyunk jelentve. Jár cafeteria, tiszta a munkakörnyezet. Szeretek itt dolgozni az egyik legjobb lehetőség a környéken.
2015-10-28
Nagyon keves a fizu es sokat kel rohangalni meg csicskazni a fonoknek.
2014-07-10
Én szeretek itt dolgozni szerintem egy elfogadhato munkahely tudnek ennel rosszabbat is mondani. a kornyezet legalbb jo és a penzt is idoben megkapom.
2014-04-22
Magasabb beosztásban egy tűrhető munkahely de kétkezi melósnak itt se arany az élete. Inkább egy pesti céget ajánlanék talán a fizetés is több….sőt biztos.
2014-03-25
Biztos munkahely de ahhoz dolgozni is kell rendesen. Nagyon figyelnek a szabályok betartására, a beosztás is mindig jo előre megvan, így lehet vele számolni. A fizetés már annyira nem jó, de itt keleten nagyjából jónak mondható szerintem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Robert Bosch Park 3.

A Bosch 2003-ban alakult gyáregysége autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik.

Vélemények más cégekről