Nemzeti Adó- és Vámhivatal - állás, fizetés, munka vélemény

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-01-19
Állami cégként jellemző a rendezettség, a jó beoszthatóság, rugalmas munkaidő. A munkafeltételek rendben vannak, a munkatársak úgyszint én még a fizetésen csiszolnák kicsit, mert az nem valami őrülten sok.
2016-08-01
Karrierlehetoseg es a fizetes nagyon karcsu. Igazi unalmas munka szamomra. A juttatasok talan ami miatt megeri amugy nem masabb mint barmi a maganszferaban.
2014-10-27
Jobban keresni csak magasabb beosztásban lehet, monoton munka. Zsúfolt iroda, alig-alig lehet feljebb lépni. Személy szerint a privátszférát ajánlom én is inkább átjöttem ide, a munka itt is sok, de legalább anyagilag jobban meg vagyok becsülve.
2014-04-06
Nem ajanlanam igazan senkinek se. El lehet lenni ha eppen munka kell valakinek, de karriert itt nem lehet epiteni.
2013-10-29
Én szeretek itt dolgozni rendezett körülmények mind anyagilag, mind környezetre. Igaz valahol többet is lehet keresni, de ez legalább mindig bejelentett, hosszútávú állás.
2013-10-28
Állami cégként a fizetés mindig időben érkezik, jók a juttatási csomagok. Van lehetőség továbbképzéseken való részvételen is, kapunk utazási térítést is, a szabadságok mindig ki vannak adva.
2013-07-27
Mindig van munka, sőt vannak kimondottan nagyon hajtós időszakok is. A juttatások megfelelőek, viszont eléggé alulfizetettnek érzem magam és előrelépési lehetőség se sok van. Könnyű megragadni egy poszton, egy idő után megfelelő tapasztalattal és tudással szerintem ajánlott a váltás.
2013-05-13
Szeretek itt dolgozni, a sok plusz miatt ja es a munkatarsak is jofejek.
2013-05-11
Elég sok a munka és ahhoz képest nem sok a fizetés. A munkatársak barátságosak, vannak béren kívüli juttatások, konyha, büfé automaták. A munka elismerése lehetne jobb is.
2013-05-01
Úgy érzem, hogy a bevételhez képest igazán nevetséges a fizetés amit közalkalmazottként kapunk. Van ugyan juttatás, meg egy-egy kedvezmény is de szerintem ez akkor is nevetséges. Szerencsére még időben otthagytam az irodát, de nem is bántam meg.
2013-01-25
Összességében nem rossz, kiszámítható, rugalmas munkaidő, biztos munkalehetőség. A fizetés mindig időben érkezik. Aki akar annak lehet tanulni, van nyaralási lehetőség sok mindent támogatnak. Én ajánlom!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Széchenyi u. 2.

A NAV egy államigazgatási és fegyveres rendvédelmi feladatokat ellátó kormányhivatal, melynek feladatai közé tartozik az adózással kapcsolatos tevékenységek végzése, illetve a közösségi vámjog hatálya alá tartozó összes tevékenység végzése.

Vélemények más cégekről