Rosenberger Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Rosenberger Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-07-16
Munkatársak többségben rendesek. A munka nem rossz... A fönökség szigorú és nem lehet az embernek magán élete.. Szabadságot nem nagyon adnak... Inkább elküldenek táppénzre de akkor minden bónusz és jutalom elúszik...
2017-07-07
Ülő munka, és legtöbbször hétvégén szokott túlóra lenni de hétközben is van, hogy 10órázni kell. 2 szünet van, és megmondják hogy ki mikor mehet mivel a sorok eltoloódva mehetnek csak. Betenulási idő alatt minimálbért adnak, kajajegy az nincs, a későbbiekben több lesz a pénz és étkezési jegy is van. Aki már legalább 1 éve ott van és nem hiányzik többet 30 napnál az évvégén kap prémiumot is. A betanulás rendes 3 hónap. A fizetés az minimálbér és arra jönnek a pótlékok meg a túlórapénz. Muszáj valahol dolgozni azért vagyok itt de annyira nem szeretem. Helyieknek ajánlott!
2017-06-16
Nincs az embernek magánélete és nincs sok fizetése. Nem egy nyugdíjas meló pár év alatt simán ki lehet égni.
2016-05-06
Van lehetoseg tulorazni es nem egy nehez munka. Busz visz a ceghz, erzsebet utalvanyt is kapunk a kolegak se roszak.
2016-01-13
Szeretek itt dolgozni, a bejutás biztosított vannak juttatások, lehet fejlődni. A munkatársak is jók. Van jövője a cégnek, biztos a munka.
2013-10-15
Nem egy rossz hely, gyári meló. A fizetés itt se sok mint sehol máshol, de korrekten el vagyunk számolva nem megy a simliskedés. A bejuts busszal megoldott lehet tulorázni, a beosztás mindig jó elrőre megvan a szabadság miatt se huzza senki a száját.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Jászárokszállás, Rosenberger Katalin u. 1.

A Rosenberger egy német cégcsoport, mely különböző elektronikai eszközök és alkatrészek gyártásával foglalkozik. Nagy és neves autóipari, telekommunikációs, egészségügyi és optikai cégek is szerepelnek a partnerei között.

Vélemények más cégekről