Magyar Honvédség - állás, fizetés, munka vélemény

Magyar Honvédség

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-11-12
Nem kell megszakadni a sima hétköznapokon a fizetés az biztos, és vannak juttatások is természetesen. Minden nap egyforma, monoton és unalmas, gondolkodni nem kell hiszen mindent megmondanak.
2015-07-31
Egy biztos az az anyagi háttér meg a biztos munkahely. Nekünk jó csapatunk van így a hangulat is kitűnő.
2015-07-22
Aki meg tudja szokni a környezetet, a fegyelmet, a parancsolgatást, illetve az ezzel járó hülyeséget, valamint kitartó annak ajánlani tudom, hiszen van egy biztos munkahelye. Viszont rengeteg a kötöttség, bármikor átvezénylehetnek máshová, mindig készen kell állni, ez a magánélet rovására megy erősen. De aki vállalta az ezzel már az elején tisztában van.
2015-03-27
Türhető fizetés, cafeteria, jó társaság, bejelentett munkahely, előrelépési lehetőségek. Emellett vannak képzések, támogatják a nyelvtanulást. Aki be meri vállalni és kimegy külföldi misszióba, ott szépen lehet keresni.
2014-09-23
Szeretek itt dolgozni, megbecsülik a munkámat és a hazámat szolgálhatom, segíthetek ha baj van. Ugyan sok áldozattal jár, de számomra megéri.
2013-12-14
Csaladias hangulat kiszamithato munkahely. Ruhapenz egyeb juttatasok, biztos fizetes.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Kerepesi út 29/b

A Magyar Honvédség függelmi rendszerben működő, centrálisan vezetett fegyveres állami szervezet. Fő feladata az ország szuverenitásának illetve területének védése, valamint a NATO-ban vállalt szerepek betöltése. Ezen kívül azonban részt vállal természeti és ipari kaasztrófák enyhítésében is, béketámogató és humanitárius akciókban is.

Vélemények más cégekről