Decathlon - állás, fizetés, munka vélemény

Decathlon

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-15
Fontos a jó csapatmunka mindenki ezerrel pörög végzi a dolgát és együtt sikeresek vagyunk. Erkölcsi és anyagi megbecsülést is kapunk, a vezetők odafigyelnek az igényeinkre és ami teljesíthető azt megpróbálják teljesíteni. Nem egy klasszikus multi ahol csak a profit számít te meg csak egy robot vagy hanem igazán értékes munkatárs.
2017-10-21
Fiatal munkatársak elég jó vidám légkör jellemző az egész áruházra. A munka amúgy elég sok és nagyon kell tudni pörögni de itt mindenki felveszi a ritmust és akkor sosincs probléma. A vezetők is barátságos hozzáállásúak, csak annyira szigorúak amennyire kell. A fizetésem még mivel kezdő vagyok nem valami magas, de beígérték, hogy az itt eltöltött idővel, illetve a fejlődéssel párhuzamosan nő majd az is. Nekem eddig nagyon bejön és tetszik ajánlom másoknak is!
2017-08-10
Nagyon kellemes a munkakörnyezet felszerelt irodában dolgozik nagyon barátságos és jó légkörben. A fizetés nagyon versenyképes és megfelelően motivál mindenkit. A főnökök és a kollégák is nagyon jók igazi összetartó csapatunk van. Számos előrelépési és fejlődési lehetőség van.
2017-06-19
Minden eszköz biztosított a környezet is nagyon kellemes tágas bőséges. A fizetés elfogadható de idővel emelkedik. Mindenkivel szeretek együtt dolgozni közösen vesszük ki a részünket minden kellemetlenségből. Hosszútávú munkalehetőséget biztosít a cég, stabil és folyamatosan növekszik.
2017-06-12
Átlagos kezdőbér, de a forgalomból jutalék jár. Modern környezet, fiatal, fejlődő csapat, meetingek, csapatépítők, fejlődési lehetőségek. Persze vevőzni kell, bírni a pörgést és sokszor hétvége sincs de van hova előrejutni szóval ezért érdemes.
2017-04-25
A fiatalos légkör és a kollégák miatt szeretek itt dolgozni. A beosztás nagyon rugalmas, részmunkaidő is kérhető, de aki komolyan gondolja az már jó fizetést és karrierlehetőséget kap. Ajánlom mindenkinek!
2017-04-01
Fiataloknak való ez, folyamatosan pörögni kell a szombat vasárnap szinte halál.
2017-01-28
Aki a Tesco-t vagy az Aldi-t hagyná ott annak ajánlom, aki jól akar keresni annak nem.
2016-11-02
Elég jó környezet ráadásul az elején mindenki betanítást kap így könyebben és gyorsabban megy a munkakezdés. A fizetés nagyjából a konkurenciához mérhető szinten van. A kollégák nagyon rendesek és segítőkészek a főnökeimmel is maximálisan elégedett vagyok. Szorgalom esetén van lehetőség az előrelépésre.
2016-08-29
Sok gazdag sznob betéved, akiknek nehéz megfelelni, stresszes meló.
2016-03-22
Szeretek itt dolgozni, nagyon jó a csapat, van lehetőség előrelépni a ranglétrán. Viszont a fizetés sajnos nem sok, és sokszor kell menni helyettesíteni, a magánélet háttérbe szorul.
2015-11-21
Imádok itt lenni, nem kell gyomorgörccsel munkába mennem reggelente. Tele van az áruház fiatalokkal, a csapat kitűnő, általában jó a hangulat. A fizetés az nem egy vagyon, de legalább időben érkezik mindig, és mindig annyi amennyinek kell lennie.
2015-04-26
Van előrelépési lehetőség, megbecsülik a dolgozót, pörgős a csapat. A munkakörülmények megfelelőek, a dolgozók nem fúrják egymást. A hétvége az mindig hajtós és hosszú, de akkor is szeretem ezt csinálni.
2014-09-08
Fizikailag nem árt toppon lenni, és stressz is akad bőven, de tényleg igaz, hogy a légkör az jó. Igaz a bankszámlám ezt nem érzékeli...
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Budaörs, Baross u. 146

A Decathlon egy kereskedelmi áruházlánc, ahol sporteszközöket és ruházatokat lehet vásárolni. Magyarországon közel 1000 dolgozót, míg világszerte 60000 dolgozót foglalkoztatnak.

Vélemények más cégekről