GE Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

GE Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-10
Ha jobb lesz a fizetes, akkor tenyleg jobb munkahely lesz de ez a bizonyalan jovo nem azt erezteti
2017-05-02
Kevesen vagyunk, a 3 műszak nőként megterhelő, nincs időm a családra. A fizetés minimálbér, és monoton. Sajnos más lehetőség nem nagyon van nem ajánlom.
2017-04-25
Nem a legjobb de itt vidéken már régóta jelen van így biztos munkahely bár mostanság sok az elengedés. Szigorúak de ettől függetlenül korrekten mindig időben fizetnek a túlóra és minden el van számolva.
2017-03-15
Szeretek itt dolgozni kényelmes a környezet és az iroda, rendezettek a körülmények, sok közös programot, kirándulást csinálunk. A fizetésünk nagyon korrekt elégedett vagyok teljes mértékben.
2017-03-04
A cég ugyan korrekt, viszont a sok munkaerőközveítőt már nem. Csak a minimumot adják és még az ügyintézés is nehezebb náluk. Alig várom, hogy átvegyen a GE, akkor már legalább pénz terén jobb dolgom lesz.
2017-01-30
Vannak jó és hülye emberek, de aki nem figyel oda azt a vezetők kihasználják. A törvényeket pontról-pontra betartják ez nagyon szimpatikus és aki jól dolgozik az jutalmat is kap akár hónapról-hónapra.
2016-08-21
Buta dolgozók, megy a sus-mus az ember háta mögött. Mint mindenhol itt is a talpnyalóknak jó világa van, vagy annak akinek rokona ül az irodán. A főnökség kapzsi, egyedül a mi üzemünk zárta plusszal az évvel, mi mégsem kaptunk egy fillér jutalmat se. Inkább a pestiek na ők igen. Kihasználják, hogy kevés a munkalehetőség Szabolcsban. A munka meg egyre nehezebb, mert a hiányszakmára felvesznek péket/szakácsot/kutyafuttatót, akikkel nem megy a termelés, de persze a darabaszámot meg megkövetelik. Ha tehetném azonnal elmennék innen.
2016-08-07
Ne gyertek ide az üzemben bolondok háza van, csak megsavanyodik itt az ember!
2016-04-24
Korrekt de kevés a fizetés.
2014-10-23
Sok a melo, minimalberert. Nem szeretem
2014-04-27
Nagy a hajtás, de amúgy mindent megkapunk ami jár. Családias a légkör, tervezhető a munkaidő. Vannak szigorú szabályok amiket be kell tartani, de ez máshol is így van. A fizetés viszont elég jó nekünk.
2013-05-14
Én az irodán dolgozom, olyan átlagos. A kisebb vezetők humánusak, a fizetés is jó helyi szinten. Rengeteg szabaidős tevékenységet támogatnak, szoktunk menni céges kirándulásokra, ami jó csapatépítő.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IV. kerület, Váci út 77.

General Eletric magyarországi leányvállalata. Több üzemet is müködtet Magyarországon, illetve különböző üzletágakkal van jelen hazánkban. Ilyen például a turbinagyártás, az lámpagyártás, az egészségügyi eszközök gyártása.

Vélemények más cégekről