P&G - állás, fizetés, munka vélemény

P&G

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-09-17
Rengeteg helyen megfordultam már de a P&G az eddigi egyik legjobb. Mindennel meg vagyok elégedve bárkinek jó szívvel merem ajánlani mert semmiképp sem fog csalódni. Sem a fizetésben sem az emberek hozzáállásában mindenki normális rendes segítőkész.
2015-03-17
Igazán jó munkahelyi kultúrával rendelkezik. A munkatársaim nagy része is szeret itt dolgozni, és el tudja továbbra is képzelni itt a jövőjét. A céggel minden szempontból elégedett vagyok, bátran invitálok mindenkit ide.
2014-05-23
Átlagon felüli fizetés, nagyon jó munkatársak, rugalmas munkavégzés. Impozáns környezet modern eszközök, közös programok.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest VIII. kerület, Kisfaludy u. 38.

A Procter & Gamble a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb, fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi nagyvállalata. 1991 óta működik hazánkban, 1999 óta a délközép-európai országok (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország) rágiós központja. Csömörön található világszínvonalú technológiát képviselő gyártósorokkal szerelt női higéniai termékeket előállító üzeme.

Vélemények más cégekről