Kisvárda Kórház - állás, fizetés, munka vélemény

Kisvárda Kórház

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-24
A melo nem rossz csak ne kellene hajnlban kelni, de szerencse hogy mar 2-kor vegzek es a konyharol mindig tudok valamit hazavnni a csaladomnak. Kisegitoi munkat vegzek a penz is ennek megfeleloen irtokeves de a bentihangulat legalabb jo a kornyeken job hejet ugyse nem talalnek.
2017-07-14
Nehéz munka de jó munkatársaim vannak akik ugyanúgy kiteszik szívüket-lelkükt ahogy kell. Nincsenek a pluszok, a fizetés maga még elmegy. Megfelelő eszközök biztosítottak.
2017-06-30
Aki be akar kerulni az nem art ha csokos vagy van bent ismerose mert ugy sokkal konnyebb. A munkatarsak kozott van ilyen is meg olyan is van aki egyaltaln nem idevalo de van akivel jol el lehet vinni egy osztalyt. Az orvosok elegge felkeszultek szakmailag arra nem sok panasz lehet. A fizetes kozalkalmazotti, viszont cafeteria egyaltalan nincs ami Nyireggyel szemben nagy hatrany.
2017-05-20
A kórház a jó anygi helyzetét csakis a munkavállalókon és az eszközökön való spórolásnak köszönheti. Nagy előnye hogy hatalmas a vonzáskörzete és mindig talál elég munkaerőt. A vezetés edig is jó volt, de most hogy új a főigazgató még jobbnak igérkezik, de remélem ő azért már a dolgozóira is gondol, nem csak a saját meg a kórház zsebére!
2017-05-10
Egyáltalán nincs cafeteria de az állás legalább biztos
2016-09-19
Korrekt
2015-06-30
Kevés a juttatás
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárda, Árpád út 26

Intézményünk bővített alapszakmás városi kórház és rendelőintézet. 2012-től 363 finanszírozott aktív és 221 krónikus ágyon fogadjuk betegeinket. Gazdálkodásunk évek óta stabil, nincs határidőn túli szállítói tartozása, bonitása pozitív, nincs rövid távú likvidítási gondja sem.

Vélemények más cégekről