Pécsi Tudomány Egyetem - állás, fizetés, munka vélemény

Pécsi Tudomány Egyetem

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-12-05
Nagyon keves es rossz minosegu eszkoz all a rendelkezesunkre, az ujak beszerzese is problemas ilyen most az oktatas idehaza. Fejetlenseg es sokszor rosszmajusag jellemzi a fejeseket. Allando atalakitasok nehezedo korulmenyek.
2016-11-24
Rendesek a munkatársak hamar befgadtak és megmutattak mindent hogy kell csinálni. A munka sokszor hajtós és sok felelősség van az ember vállán. Viszont sok előrelépési lehetőséget látok.
2016-10-19
Szeretem a munkám de számomra az egyetemi munka hivatás. Csak azért csinálom, mert amúgy a versenyszféra lassan már jobb annál ami itt folyik. A közvetlen munkatársakkal nagyon jó a kapcsolat, segítjük egymást ahol csak tudjuk, de ez kell is, mert a főnökök sokszor minden apróságba belekötnek. Nehéz így végezni a munkámat.
2016-07-28
Folyamatos hajtás stressz, szinte lehetetlen határidők, ezekhez mérten pedig méltatlanul alacsony fizetés illetve a munkakörülmények se a legjobbak mindig igaz már most legalább kaptunk új számítógépeket.
2013-05-08
Mostanság a vezetők kezdenek egyre kellemetlenebbek lenni, nem olyan jó már itt dolgozni mint amilyen régebben volt. Mindenki sokkal rugalmatlanabb nem fejlődik az egyetem sehová, sőt inkább viszafelé. A dolgozók felé is nulla empátiával vannak.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Baranya Pécs, Vasvári Pál utca 4.

A Pécsi Tudományegyetem Magyarország egyik legnagyobb hallgatói létszámmal rendelkező felsőoktatási intézménye.

Vélemények más cégekről