Auchan Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Auchan Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2018-01-08
A munka sok, a hajtás nagy, mint a kereskedelemben általában. Túlórára nem köteleznek, csak akkor van, ha elvállalod. A bérkifizetés korrekt. Persze a pénz kevés, mondjuk a Jóisten pénze nem elég a mai világban! Viszont cafeteria vicces...se BKK bérlet, se iskolakezdési, se évvégi bármi (még egy csokit sem kaptunk). Havi minimális Bözsi...ennyi! A probléma a fejetlenséggel van. Az osztályokon nagy a feszültség, sok a vezető, sok a megmondó ember. A jobb kéz nem tudja mit csinál a bal...szervezettség kéne, odafigyelés! A managerek leterheltek...napi 10-12 órát nyomnak...a bérük ehhez képest kevés, ami miatt motiválatlanok. Így viszont szétesnek a dolgozók, az osztályok . Tisztelet a kivételnek! Amúgy nem olyan gáz a hely. Nálunk kifejezetten jó a hangulat. (Budapest)
2018-01-07
A novemberi béremelés óta fizetést is adnak a dolgozónak, nem csak alamizsnát. Egyébként, bár nem vonom kétségbe az előttem szólók tapasztalatait, nálunk, egy tiszántúli megyeszékhelyen messze nem olyan rosszak a körülmények, mint azt itt bezengik néhányan. Túlóra max pénztárban van, az is csak ünnepekkor; ez a túlóra az utolsó fillérig ki van fizetve. Vannak türhő menedzserek itt is, de többnyire ők is emberségesek, ami a munkatársak túlnyomó többségére is igaz. Az igazgatónk is egy végtelenül rendes, közvetlen ember, aki minden dolgozójának a nevét tudja, odamegy hozzá köszönni, kezet fogni vele. Amit az Auchan nem szeret, az a fizetés. Félreértés ne essék, minden pontosan el van számolva, viszont minél kevesebb embernek minél több munkát adva próbálnak működni, így jókora emberhiány van - és lesz is, mert folyamatosan azzal sakkoznak, hogy kit lehetne még elküldeni, hogy minél kevesebbet kelljen költeniük. Mindezek ellenére sem kell belerokkanni a melóba, bár pörgés az van, és ritkaságszámba megy az, amikor a napi teendőinkkel hiánytalanul tudunk végezni. Fejlődési lehetőség nincs, csomóan vannak, akik 5+ éve dolgoznak a cégnél, és még mindig csak 3-as szintű dolgozók (vagy még azok sem). Nem mondom, hogy nincs ennél jobb munkahely a világon, de messze, MESSZE nem annyira legalja putri, mint az lejöhet az itteni hozzászólók véleményéből. Persze lehet, hogy más áruházaknál megállja a helyét ez a pesszimizmus, de nem tudom, milyen lehet dolgozóként ott lenni.
2017-11-15
Dolgozol, hajtasz még hétvégén is a csepp kis pénzedért, emberszámba se vesznek és a 8 órás munkaidőt nem ismerik persze. Mindenki kihasználja a kisembereket, nagy a csapaton belüli széthúzás mindenki meg akar úszni mindent. A főnök is csak üvöltve tud kommunikálni a fattya.
2017-10-04
Borzasztó fizetés ha a Tescosok megkaphatták akkor mi mért nem? Itt se jó ami megy!!
2017-08-20
Minden vezető azt hiszi hogy ő a kiskirály a felsővezetők meg nem tesznek ezek ellen semmit arra törekednek hogy minél kevesebbet kelljen a dologóznak fizetni, menjen minden szürkében, túlórák, de azokat csúsztassuk le! Senki sem kér ebből ebből már, mert nagyon borzasztó és elszomorító ez az egész ami itt megy! Jóhogy nincs már melós hát hogy is lenne akiben van egy kis gerinc meg van egy pici büszkesége az elhúz innen a picsába.
2017-06-14
Nem is értem hogy lehet ilyen jó értékelése egy ilyen cégnek! Kik írnak ide, csak a kiskedvencek? És az elmaradt túlórapénz? Meg hogy ne kelljen pótlékot fizetni a túlórát is rendkívüli munkavégzésnek könyvelik el?! Hajszolt munkatempóban eltöltött 12 órák, ami leltár alatt felmegy 14-15-re is! Törvénytelen ami itt folyik!
2017-06-10
Ha az ember kimeri nyitni a szajat megkapja hogy nem muszaly itt dolgozni.... hat ez a helyzet.
2017-04-18
Minimalber es nagy hajtas
2017-02-06
Rendkívüli kifizetetlen túlórák tömkelege, jogellenes túlóra előretervezés amivel a létszámhiányt pótolják! A bérpótlékokat is rendezni kellene tisztában lenni hogy hétvégére és délutánra éjszakára mi jár! Indokolatlanul rúgnak ki embereket csak mert nem nyalt, nem tetszik az arca vagy valami. Tudtommal ez is jogtalan!! Nagy szarkavarás megy itt, az a lényeg, hogy a dolgozót minél jobban kihasználják a felelősséget meg senki se akarja vállalni! Ez a véleményem a madaras vállalatról!
2016-12-02
Az összes szemét mocsok ember itt dolgozik állítom. Ennél rosszabb hely nincs még egy a földön. Mindig csak fenyegetőznek követelőznek az ügyvéd szó többször elhangzik mint a kérem!
2016-02-21
Olyan mint bármelyik másik munkahely, talán annyia különbség, hogy itt időben megkapod a fizetésed, és a csapat is jó. Semmi más.
2015-10-31
A fizetés elfogadható, a főnökök is, de a csapatszellem ami igazán jó, a hajtás ellenére is jó az általános kedv. Be vagyunk jelentve ez plusz pont.
2014-02-04
A fizu legalabb idoben megvan, de nem gondolnak az ember csaladjara, sok a tulora.
2013-05-11
Ha lenne más lelépnék. Csak a kényszer miatt dolgozom itt, mert kell a pénz!
2013-01-24
Étkezés biztosított, normálisak a körülmények, lehetne rosszabb is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Budaörs, Sport utca 2-4.

Az Auchan egy francia nemzetközi kiskereskedelmi csoport és multinacionális vállalat, melynek központja Franciaországban van. Az Auchan 1998-ban nyitotta meg első magyarországi áruházát Budaörsön. Azóta a cég folyamatosan bővül, 2012-ben vásárolta fel a Cora-t, így azok az áruházak is bekerültek a hálózatába.

Vélemények más cégekről