Beeline Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Beeline Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-10-23
Csak pár hónapig voltam a boltban de nagyon megszerettem a munkatársakat öröm volt velük dolgozni. A munka könnyű nem kell nehéz dobozokat cipelni és az ember még a szépérzékét is megcsillogtathatja. Ami az anyagi részt illeti nem egy hatalmas a fizetés sőt én inkább kevésnek is mondanám, de átmenetileg nekem nagyon is jól jött az a pénz.
2017-07-11
Hosszú állós meló mivel nyitás előtt meg utána még fél óra rájön a nyitvatartásra, ami meg ugye tudjuk hogy 9 órás. A bejelentés megvan, a munka eléggé nyugodt de persze azért néhány nap előfordul egy-két izgalmas eset. és figyelni is jobban kell mint egy cipőboltban mivel apróságokról van szó, amit a szarkák szeretnek gyorsan meglovasítani. A nettó 100 meg szokott lenni, de ez függ, hogy az ember hány hétvégét vállal és milyen a beosztása. A munkatársakkal minden rendben szokott lenni, de persze nem mindenkivel vagyunk puszipajtások. A munka természetesen bejelentett ettől nem kell tartani. Szóval összességében egy munkahelynke elmegy, senki sem innen fog nyugdíjba menni, de kezdésnek vagy kiegészítésnek nagyon megteszi.
2013-12-18
Egy plazaban dolgozom sokat kell allni es eleg hosszuak a napok mikozben a fizetesem meg nem valami sok kicsit felhaborito
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest I. kerület, Fö u. 14-18. VII. em

Az 1990-es alapítás óta vállalatunk hatalmas fejlődésen ment keresztül. A beeline ékszerei és kiegészítői a világ 39 országában megtalálható. Az üzletek erősen frekventált helyen találhatóak, ezzel is a bővülést szolgálandó.

Vélemények más cégekről