Shell Hungary Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Shell Hungary Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-05-10
Folyamatos csesztetes, buntetesek, ha nem teljesited a tervet akkor ki vagy rugva. Ha placcoskent bemesz a shopba mert ne adj Isten pisilni szeretnel es pont akkor les ra a nagyfonok a kamerara akkor sz*ptad. Ejszakazas acsorgas hidegben melegben mindezt minimalberert amibol meg levonjak majd a hianyokat bunteteseket. Itt nem penzt keresel hanem inkabb buksz.
2015-12-21
Már rég eljöttem innen de borzasztó volt. A gyárban legalább a minimálbérből nem vonnak le minden hülyeséget ellentétbe itt...és hogy éljek így meg hónapról hónapra? 3 hónap után ott is hagytam a Shellt a francba
2015-04-15
Dolgoztam Shell és Mol kúton is az utóbbi sokkal de sokkal jobb volt, shopban pedig főleg.
2013-09-28
Ha a másikat le tudod húzni átverni ügyeskedni akkor jól meg fogsz tudni élni amúgy nem. Állandó emberhiány miatt folyamatosan káosz van, állandóan beráncigálnak. Csak az állóképességen és az ember idegrendszerén múlik, hogy meddig bírja, általában ez pár hónap szokott lenni. Aki jót akar magának az inkább kerülje el a kutakat és a SHELL-t is.
2013-07-08
A központban dolgoztam ahol egy kedves vezetőnek köszönhetően kirúgtak. Nem az egész céget minősíti, de itt is nagyon vigyázni kell és nem bedőlni a sok mézes-mázos szövegnek mert sok beszédnek sok az alja is.
2013-01-15
Ha van jatt boven es ugyes vagy fel lehet a fizut tornaszni. Aki meg nem eleg elelmes azt nem tudom sajnalni ne jojjon akkor kutra dolgozni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Bocskai út 134-146.

A Shell globális energia- és petrolkémiai vállalatcsoport, Magyarországon 1925 óta van jelen. Tevékenységei az üzemanyag kis- és nagykereskedelem, kenőanyag értékesítés és földgáz-kereskedelem. Magyarországi hálózata 199 töltőállomásból áll, amiken 24 órás kiszolgálással és törzsvásárlói programmal várják ügyfeleiket. Kereskedelem és Marketing terület

Vélemények más cégekről