Robert Bosch Power Tool Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Robert Bosch Power Tool Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-06-08
Ha valaki idejön az minimum targoncásnak vagy annál magasabban kvalifikált helyre jöjjön, akkor nem lesz olyan rossz sora. De aki minden tudás nélkül bepróbálkozik operátorkodni, az ember legyen a talpán, vagy azzá válik majd.
2017-04-20
A termelés kemény, az iroda unalmas a mérnökség meg jó. Utóbbiban van tanulási és karrierlehetőség szép fizetéssel. Ezt ajánlom!
2017-03-06
Busz hoz-visz, van tusolo meg normalis korulmenyek de a fonokok idegesek mindig, semibe neznek a ber keves szoval ja nem ajanlom
2016-03-11
Csak a fiatal életerős munkaerő kell nekik, akik már kicsit idősebb azt elzavarják.....
2016-02-08
Ha bírod hogy rabszolgának néznek akit még állandóan basztatnak, hajtanak akkor ez a te munkahelyed. Ja mindezt teszik szaros minimálbérért!
2015-12-09
Teljesen jól érzem magam itt a kollégák jófejek, a fizetés is a helyi viszonyoknak megfelelő. Rendezettek a körülményeik, van bőven juttatás plusz további támogatások. Előrelépési lehetőségből is azért egy pár, és biztos kiszámítható a munkahely. Nagy hátránya az, hogy sokszor a magánélet-munka egyensúlya nem megfelelő, illetve nagyon se anyagi se erkölcsi elismerés nincs a munkánknak.
2015-11-30
Őszintén megmondva tucatcég. Amit muszáj megad neked, de többet szinte semmit. Jó persze van büfé, meg céges busz, meg öltöző. Jah mintha az olyan nagy extra lenne a 21. században. Csak egy munkás vagy aki bemegy mint a robot dolgozik és kész. Kapsz egyk is pénzt is, éppen minimálbért szinte és kész, ez van. Ha nem tetszik nyugodtan elmehetsz van helyetted 100 másik. Dolgozni kell így idekényszerül az ember, de nem bánom meg , hogy inkább eljöttem Pestre. Ugyanolyan meló de legaláb a pénz több.
2015-09-19
Őszintén mondva a Bosch csoportnál sokkal másabb nincs itt helyben. Szóval ahhoz képest biztos állás és a kifizetésekkel is minden rendben. Az már egy másik dolog, hogy sajnos a sori munkás fizetése még mindig minimálbér, amin csak a túlóra meg a pótlékok nyomnak kicsit, de ahhoz meg menni kell szinte pihenés nélkül.
2015-02-21
Normális munkatársak, tiszta környezet, betanítás, biztos munkahely és biztos de kevés fizetés.
2014-11-14
Ne menyen senki oda, lehuzas es csicskaztatas megy csak meg kibeszeles az ember hata megett
2014-10-28
Van juttatás meg elég normális munkakörülmények de se a pénzzel nem vaogyok megelégedve, se az előreépési lehetőségekkel. Mivel muszáj dolgozni elvagyok de amint lehet biztos megyek innen.
2014-07-10
A fizetes az szinte semmi a munka hajtos es semmibe veszik az embert. nem ajanlom en ezt senkinek se nagy nula az egesz
2013-03-14
A fizetés mindig megvan és korrektül elszámolják azt a keveset is. A munkatársak és a körülmények elmennek egynek, vagy erzsébet-utalvány, céges kajálda, stb.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Robert Bosch Park 1

Az itt létrehozott üzemegység elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Vélemények más cégekről