FCSM - állás, fizetés, munka vélemény

FCSM

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-09-22
Ami az előnye, hogy nincs sok túlóra biztos munkahely nem kell félni hogy elengednek vagy megszűnik a cég. Ami a hátránya hogy aki az aljamelót végzi az nagyon kevés fizetést kap, a szakembereket se fizetik meg olyan jól. Viszont kényelmes állás senki se döglik bele a munkába. Ennek ismeretében szerintem mindenki döntse el, hogy mit gondol a cégről!
2015-08-30
Kitűnő munkahelynek tartom az FCSM-t, normális rendezett a környezet, sok kedves kollégám van. A laborban az élet kicsit egyhangú, ám mégis örülök annak, hogy egy ilyen nagy cégnél biztos állással rendelkezem. A béremmel is elégedett vagyok.
2015-08-16
Mivel dolgozni kell azért vagyok csak itt. Egy a sok állami cég közül ami csak a bevételt hajtja más nem érdekli se a dolgozo se a felhasználó
2014-04-05
Ketkezi szo szerint szinte sz*r melo. Csinalni kell meg porogni semmi penzert. de azer biztosnak mondhato legalabb
2014-02-14
Annyival jobb talán csak mint egy gyár, hogy itt emberszámba vagyunk nézve. Plusz én külön szeretem, hogy nem egy irodában kell ülni, viszont jó gyomorral kell rendelekezni és bírni kell a koszt, finnyásoknak egyáltalán nem való. A fizetésről inkább nem beszélek az a magyar átlaghoz képest is elég alacsony.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Asztalos Sándor Utca 4

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., mint a legnagyobb hazai környezetvédelmi szolgáltató cég

Vélemények más cégekről