Praktiker Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Praktiker Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-04-22
A fizu nulla senki ne menjen oda
2015-08-24
Nem ajánlanám senkinek se, elég gáz az egész de a csapat legalább jó és összetartó.
2015-03-25
Nehéz cuccoket kell sokszor pakolni ami megterhelő, a pihenőidő is csak akkor jár ha ügyes vagy, mert azért itt nem igazán veszik komolyan. Állandóan basztatnak persze szokásos jó magyar minimálbérért. Pár hónap után le is léptem.
2014-11-03
Velem jófejek voltak a munkatársak igaz a pakolás néha tényleg nehéz volt, de sebaj rámfért. Pihenni lehet igaz tényleg elég keveset, de mi kimentünk kocsit összeszedni a parkolóba és ott megoldottuk ügyesen. A fizetés tényleg nagyon kevés.
2014-10-03
Én szeretek itt dolgozni igaz a pénz az nagyon minimális sajnos. Jó a hangulat a munkatársak között könnyen és hamar be lehet illeszkedni.
2013-08-04
Penztaros voltam es a szekus ugy figyelt rank mintha ki akarnank rabolni az uzletet, folyamatos stressz, semmibe vett munka ehberert koszonom nekem eleg volt
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Mester u. 87.

A Praktiker az európai barkácsáruház-piac vezető vállalatai közé tartozik. Európában jó pár országban jelen van, hazánkban 1998-ban nyitotta meg első áruházát Budapesten. Az anyavállalat ugyan csődben ment, de a Papag A.G. megvásárolta, és továbbra is Praktiker néven működteti az áruházakat. 19 magyarországi üzletében, több mint ezer embernek ad munkát.

Vélemények más cégekről