IKEA Lakberendezési Kft - állás, fizetés, munka vélemény

IKEA Lakberendezési Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-21
Elég jó fizetést adnak, nem vagyunk túlhajszolva sem. A fevétlei procedúra nem volt zökkenőmentes mert szituációs játék is volt és nagyon durván rákérdeztek a motivációra is. Jó ha valaki elgondolkozik azon, hogy miért akar lakberendezéssel foglalkozni. A gyakorlaton kívül a motivációt is nézik így érdemes valamit kitalálni, mielőtt valaki az IKEA-hoz menne felvételizni. Véleményem meg a hallottak alapján még mindig jobb mint a JYSK vagy a KIKA. Mindig keresnek embereket, most is futnak hirdetések. A fizetésem nekem jó, nem minimálbér de persze nem is 300 ezer. Htévégével stb stb 180-at össze lehet simán szedni. Belsős tréningeken oktatásokon kell résztvenni, de ezek után aki akar annak előre lehet lépni.
2017-04-22
Nagyon jó a cafeteria és rugalmas emberséges a hozzáállás az sem baj ha az embernek hirtelen haza kell mennie a családjához. Jó cafeteriak közül lehet választani. Az eddigi legjobb munkahelyem.
2017-02-24
Sokat kell melozni de normlaisan megfizetik van bejarasi tamogatas munkaruha meg minden ilyesmi.
2016-09-26
Nagyon szerettem itt dolgozni mert egyes munkatársak itt nagyon el vannak szállva maguktól. A másik meg a nagyon kevés fizetés ami ezért a munkáért bagópénz!
2016-02-28
Korrekt cég, ahol rendezett viszonyok között dolgozhatunk
2015-04-26
SOk előrelépési lehetőség van, a munkám nem unalmas, mindig van mit csinálni, nincs monotonitás. A cég sok cafeteriat ad. Kell is mondjuk mert kevés a fizetés.
2015-03-19
Gyenge fizetés, jó juttatások és jó kollégák. Nem könnyű a munka pörögni kell. Talán a kemény munkát itt jobban elismerik mint máshol. Vannak oktatások erre nagy hangsúlyt fektet a cég.
2014-09-20
Pff a nagy ikea haggyuk mar. gagyi az egesz, alig fizetnek valamit kozbe meg elvarjak hogy pattogj, na tudod mikor
2014-07-24
Engem igazán a fizetés érdekel ami itt elég kevés. persze van juttatás, de abból a gázszámlát nem fogom tudni kifizetni. Nem ajánlom, ne menjetek ide.
2014-02-23
A pénz ennek a cégnek se az erőssége.
2014-02-22
Mindig van mit csinálni nem unalmas vagy monoton a munka. Van előrelépési lehetőség, és sok-sok oktatás. A pénz nem a legtöbb.
2014-01-13
Szeretek itt lenni, jó a hangulat felnéznek rám a kollégák, elismerik a munkánkat. Az áruház gondol a dolgozóira és próbál jó körülményeket teremteni. Pörgős munka, dolgozni kell de én szeretem amit csinálok.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIV. kerület, Örs Vezér Tere 22

A bútorok és lakberendezési tárgyak forgalmazásával foglalkozó IKEA-nak több mint 44 országban vannak áruházai.

Vélemények más cégekről