Epcos Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Epcos Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-10-16
Voltam már pár helyen de eddig az EPCO a legjobb. Igaz a dolgozók kicsit furcsák és bizalmatlanok, viszont nagyon ritka az amikor akkorát csalódok a vezetőségben pozitívan. Dolgozni itt is kell keményen de legalább elismerik a munkát és nem azt keresik, hogy miért ne fizessenek, vagy hogy verjenek át. Aki pedig komolyan veszi a munkáját, és jól teljesít ott a vezetőség mindent megtesz, hogy ott tartsa az adott dolgozót. Ezt muszály is mert sokakat vonz az ausztriai munka és magasabb fizetés.
2016-03-21
Normalis ceg, bejelentve minden turheto penzer szerintem ok
2014-09-10
Elég nagy a jövés menés a cégtől sokan elmentek külföldre akiket megpróbélnak most keletről áthozott munkaerővel pótolni. Amúgy a fizetés és környezet nem rossz, van céges busz cafeteria minden. Sajnos sokat kell túlórázni de remélhetőleg ez nemsokára megoldódik majd.
2013-11-29
Gyarhoz kepest eleg rendesek az emberrel, van szallas, busz, bejelentett melo. A fizetes sem rossz igaz a potlekok sokat dobnak ra. Nembantam meg hogy elhagytam a csaladom itt sokkal jobb mint Szabolcsban
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Szombathely, Csaba utca 30.

Passzív elektronikai alkatrészgyártás. A vállalat főbb termékei elsősorban ipari alkalmazásokba, illetve gépjárművekbe beépülő zavarszűrők, fojtótekercsek, kondenzátorok.

Vélemények más cégekről