OBI Hungary Retail Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

OBI Hungary Retail Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-06-19
Most már kezd elviselhető hellyé válni, hogy egy picivel töbet keresünk mint a minimálbér de ezért is rengeteget kellett harcolni. Persze a meló kicsivel se jobb elég fárasztó egész nap.
2017-04-10
Egész korrekt a főnök, el tudok dolgozgatni, figyelnek a dolgozók biztonságára. A munkakörülmények normálisak, a kollégák rendesek. Nagyon hasonló a többi ilyen céghez.
2017-02-06
Jók a munkatársak de egész nehéz a munka, egész nap menni meg pakolni radásul nem kilós kenyereket. A fizetés most már kezd normális lenne, de még mindig kevésnek találom főleg a fáradozásokhoz képest.
2015-09-21
Keves a fizetes es hulyites az egesz
2014-02-14
Semmi extra ennyire erővel dolgozhatnál máshol is. egy a sok közül, kell a munka, dolgozol és kész. Nincs különösebb ok amiért ajánlhatnám.
2013-09-08
Kitűnő csapat, megfelelő vezetés rendezett körülmények, sajnos átlag alatti bér, de legalább bejelentett munka, és mindig időben rendezett munkabér. Biztos kiszámítható munkahely, van mellette az embernek magánélete is.
2013-03-12
A fizetés semmi, belöknek a mélyvízbe nesze dolgozz. a munkatársak próbálnak segíteni, amennyire idejük engedi. Klasszikus fizikai munka, semmi előrelépés, bemész letudod a dolgod hazamész. Klasszikus mókuskerék.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Könyves Kálmán Krt 12-14.

Az OBI Európa vezető barkácsáru-forgalmazó cégei közé tartozik.

Vélemények más cégekről