Pick Szeged Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Pick Szeged Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-06-16
Bizonyos helyekre csak kihalásos alapon, vagy csókosan lehet bejutni, ezek általában a jobbak. Itt nem tojnak le, világi helyed van nincs köpködés és társai.
2017-01-23
Senki ne jojjon ide csak kidolgoztatjak az ember belet fizetni meg nem akarnak. mocskos tarsasag.
2016-07-26
Stabil munkahely, de a jó munkaerőt nem tartják meg, nem becsülik őket. Nincs előrelépési és fejlődési lehetőség a fizetés nevetségesen kevés.
2016-07-11
Nem ajánlom, nagyon nem! Semmit sem ad szinte, de ha dolgozni kell akkor meg szinte dögölj meg a sor mellett.
2016-01-19
Nem igazán tudom ajánlani a húsipar itthon nagy bajban van. Sokan megpróbálkoznak külfölddel engem is hívtak, de ott zsigerelik még csak igazán ki az embert, így marad a szegedi üzem. Nem egy leányálom, se rendes fizetés, se normális körülmény de bezzeg dolgozz mint egy gép. Ez a helyzet.
2014-04-20
A munka húzos a pénz kevés, de legalább a hangulat jó
2013-12-27
Kifizetetlen túlóra, van helyetted másik felfogás. A higiénia röhejes, mindenki túlhajszolt, fáradt. A vezetők csak a pénzt lopják kifelé, juttatás csak amit kötelező. Béremelés nincs és nem is lesz. A hangulat is egyre rosszabb emiatt. Normális ember ha nem van választási lehetősége ide nem jön.
2013-03-29
Egy nagy nulla a cég, tipikus magyar mentalitással. Dolgozz míg ki nem dőlsz a minimálbérért cserébe. Minden kiritkán aluli, 0-ás értékelés nincs esetleg?
2013-02-11
A környéki átlagfizetést meg lehet kereesni, de amúgy senkinek sem ajánlom mert halálra dolgotatnak, fizetni meg alig akarnak.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Csongrád Szeged, Szabadkai út 18.

A PICK Szeged Zrt. Magyarország legnagyobb, nagy múltú húsipari vállalata. Évente több százezer állatot dolgoz fel, amiből több mint 45 ezer tonna késztermék készül és kerül értékesítésre. Leányvállalatai megtalálhatóak: Németországban, Szlovákiában, Romániában és Oroszországban, plusz külkereskedelmi képviselettel rendelkezik Japánban. A vállalat választékában megtalálhatóak a minden igényt kielégítő termékek: szárazáruk, sonkák, vörösáruk, felvágottak, grillkészítmények, kenős áruk, szalonnák, baconok, más egyéb húsok.

Vélemények más cégekről