Hungrana Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Hungrana Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-04
A régió egyik legjobban fizető(ha nem a legjobban fizető) munkahelye...Magas követelmények,elvárások vannak,folyamatos megújulásokkal,beruházásokkal...Ez a vállalat sosem "állóvíz",mindig zajlik valami futó projekt.Ennek kompenzálásaként, a vezetőség igen kiemelkedő bérezéssel és egyéb béren kívüli juttatásokkal igyekszik maga mellett tartani a fizikai és a szellemi munkaerőt.Véleményem szerint büszke lehet a mai világban az az ember,aki egy ilyen cég alkalmazásában dolgozhat, az átlagostól némiképpen magasabb színvonalú életet teremthet magának illetőleg családjának.
2016-12-12
Nagy probléma van itt az emberekkel semmi összetartás sincs mindenki áskálódik fúrkálódik és nyal a vezetésnek. Kemény meló sok a túlóra! A pénz+juttatások viszont jó, sokan ezért is jönnek ide. A még többért pedig tapossák egymást az emberek
2015-08-31
Jo kis hely ez a fizu is fasza ajanlom mindenkinek akinek nem budos a melo
2014-06-17
Igazán embertpróbáló kemény munkahely ahol úgy érzem sokszor hogy csak hülyékkel vagyok körülvéve. Most kell a pénz úgyhogy megyek orrba-szájba de sokáig úgy sem lehet ezt bírni
2014-05-10
A fizetéssel meg vagyok elégedve de amúgy nem egy álommunka. Nehéz és koszos de legalább meg van fizetve nekem ez a lényeg.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Szabadegyháza, Ipartelep 0351/26

A Hungrana Kft. termékpalettáját és méretét tekintve az európai gyártók élmezőnyébe tartozik, a társaság az Európai Unió piacvezető izocukorgyártója.

Vélemények más cégekről