BKV Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

BKV Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-11-13
Régen a BKV is jó volt de ma pár fejesnek köszönhetően már semmi sem biztos mindegy hogy dolgozol vagy mit csinálsz, hamar az utcán találhatod magad bármikor!
2017-08-30
Nagyon felelősségteljes munka oda kell figyelni ami a túlhajszoltság miatt egyre nehezebb. Régimódi szabályokat kell betartani amiknek már semmi értelme sincs. Sokszor van fejetlenség és szervezetlenség!
2017-08-21
A biztos megélhetést nyújtja így nem mondok róla sok rosszat. Jót meg nem igazán lehet. A szokásos dumát el lehet sütni, hogy időben megjön a fizetés meg bejelentett stb stb de ez a mai világban alapnak kell hogy legyen.
2017-07-21
A kocsiszinben a munkakörnyezetet szerintem nem kell bemutatni aki szakmunkás az tudja milyen lehet. A fizetésemmel nagyjából elégedett vagyok a főnökök kollégák is rendesek, dolgosak segítenek.
2017-06-15
A ceg probal normalis lenni a keves melos miatt. A korulmenyek is kezdenek egyre jobb iranyba elmozdulni ajanlom
2017-06-12
A környezet nem megfelelő a helyek koszosak nagyon kevés a munkaeszköz azok is rosszak. A fizetés elég kevés és még ráadásul a munka is tönkrevágja az ember egészségét. Nem abban a munkakörben dolgozom amire felvettek ez elég kínos és zavaró. Mindenkit oda pakolgatnak ahova csak akarják.
2017-06-03
Nehéz bekerülni de ha valaki bent van és bírja az iramot nyugdíjas állása van kb. A munkatársaimat nagyon szeretem bár más divizióktól sok panaszt hallok ez tehát szerencse kérdése. A főnökök nagyrészét nem szeretem, de van persze pozitív kivétel is. Biztos megélhetést nyújt a cég és elég jó fizetést.
2017-05-10
A BKV-val nincs semmi baj de a BKK-sok megzavarítják az embert. Stressz és nyomás alatt tartanak, miért késel, miért sietsz, ne tedd ezt, azt sokszor majdnem elszakad a cérna.
2017-05-03
Nincs jó véleményem keveset fizet és folyamatosan tulorazni kell mert nincs elég ember. Ha nem lennének olyan rosszak a főnökök meg az egész helyzet, akkor talán többeknek lenne szimpatikus az egész. De így mindenki elfelé vágyik, máshol is keresik a sofőröket meg melósokat sokkal jobb pénzért mint itt!
2017-03-19
Sok emberrel találkozom, a hangulat is kitűnő a kollégák között. Elégedett vagyok a főnökökkel, eléggé jó a munkaidőm, különböző embereket ismerek meg, mindig történik valami.
2017-01-02
Vannak kedvezmények és jó hangulat, a szakszervezet is látszik, hogy dolgozik, de pl a munkaruha még mindig nincs kiosztva.
2016-11-15
Mindig tanulni meg vizsgázni kell állandóan elnyomásban és stresszben élünk állandóan. Az emberek nem számítanak senki sem emberséges nem foglalkoznak velünk a nagyok. és ez egyre rosszabb nem szeretek itt dolgozni.
2016-10-20
Eleg komolya a munka de a vicc is belefer nagyon neha igy azert gyorsabban megy a nap el. A munkatarsakat emiatt nagyon szeretem tobb jot sajnos nem tudok irni.
2016-10-10
A fizetes mindig megjon idoben van cafeteria meg ingyen lehet utazni. Konnyen be tudok menni dolgozni kocsival is van parkolo. Korrekt oltozo van ahol meg lehet tisztalkodni. A munkabeosztas is rugalmas nem monoton.
2016-10-05
A sofőröket állandóan basztatják senki sincs megbecsülve vagy emberszámba véve. A fizetés semmit sem javult már évek óta, de a stressz egyre nagyobb főleg a FUTAR miatt mindig basztatnak hogy mivan miért nem haladsz már, mi a baj mit csinálsz, az isten szeme mindent lát. Még a dolgozók netes megosztásait is figyelik a cégről semmi rosszat nem szabad mondani mert amúgy megy a fegyelmi. Mindenki nagyon feszült és ideges ezek miatt, sokan inkább leszámolnak mint hogy tűrjék ezt az egészet.
2016-09-29
Ajánlom jó munkahelynek tartom 25 éve a vasúton dolgozom és eddig még nem okozott csalódást a cég semmi problémám nem volt velük, főleg nem olyan ami máshol ne lenne. Jó kedvvel megyek be dolgozni a munkatársak rendesek normálisak.
2016-08-07
Rosszak a munkakörülmények, hülye a főnök!
2016-05-24
Biztos munkahely ahol pluszt is adnak a keves kis fizetes melle. Tobb jot nem tudok es nem is akarok mondani rosszat meg nem szabad.
2016-05-20
Nem egy nagy szám se fizetésből se semmiből az egyetlen amit pozitívumként tudok felhozni az az ingyen utazás. Amúgy meg mindenki elfelé megy innen, ezért a megmaradt munkaerőnek egyre rosszabb a sorsa.
2016-04-16
Az iroda teljesen le van robbanva mocskos koszos az egész. A fizetés olyan max átlagos, de inkább kevés. A munkatársak egymást fúrják, hogy előre tudjanak lépni emiatt nem jó bent a hangulat. A munkaeszközök megvannak azok is olyanok amilyenek.
2016-03-24
Van plusz juttatas, munkaruha, meg rendes bejelentes.
2016-02-02
A járművek (trolik) rosszak elavultak állandóan lerobbannak és nekem kell ott szobrozni a forgalomban. A fizetés nevetséges és kevés! A főnökeink is mindig minket hibáztatnak ők semmiről se tehetnek nem szeretem őket! Semmilyen emelés vagy előrelépés nincs!
2014-11-16
Kiszámítható, ha rendesen végzed a dolgokat akkor biztos munkahely. Viszont nehéz bekerülni, és a fizetés se valami jó.
2014-11-08
Autóbuszvezetőként elmondthatom, hogy humánusak a pénzem mindig megkapom időben, de azért lenne még sok terület ahol fejlődhetnének. A csapat az jó, nem panaszkodhatom és itt legalább a szakszervezetnek is van hangja. Bírni kell a stresszt és az utasok is néha kiakasztóak tudnak lenni, de ez egy ilyen szakma aki vállalta tudja.
2014-05-24
Vannak pluszok és stabil a cég háttere, de ebből senki se fog meggazdagodni.
2013-10-20
Legalább bejelentenek igen, de hajtanak is!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VII. kerület, Akácfa u. 15.

A Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) a főváros tulajdonában lévő társaság, mely a közösségi közlekedés üzemeltető feladatait látja el. A társaság az 5 nagy ágazatot működteti (autóbusz, trolibusz, villamos, metró, HÉV). Ezen kívül hozzá tartozik a fogaskerekű vasút, a Libegő és a Sikló üzemeltetése is.

Vélemények más cégekről