Jász-Plasztik Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Jász-Plasztik Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-06-19
A műszakvezetők bunkók az emberek is azok és még a minimálbért is alig lehet összeszedni még túlórával sem. Kegyetlenül kihasználják az ott dolgozókat a legtöbben nem is bírják csak pár hónapig. Nem ajánlom tényleg senkinek sem!
2016-04-22
Munkaközvetítőn keresztül nagyon kerülni kell mert az nagy lehúzás csak. Ha a cég vesz fel valakit az már rendben van, csak úgy szabad odamenni.
2015-03-20
Monoton zajos mocskos de ez van. 3 muszakban mar nem fizet olyan rosszul csak birni kell a monoton igazi gyari munkat.
2014-09-04
Nagyon keves a fizetes rengeteg a tulora. Nem szeretem ezt a helyet de a kozelben mas nincs sajnos.
2013-08-06
A gyártás tényleg borzasztó de az üzemeltetés és az iroda jó hely meg vagyunk becsülve és a fizetés sem rossz a kollégák pedig nagyon rendesek, ajánlani tudom!
2013-05-13
Helyi szinten jól fizet, de amúgy mocskos a munka. Pakolni kell állandóan, nem néznek emberszámba se, szét vagyunk hajtva. A társaság jó összetartó, de amúgy borzalmas egy hely.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Jászberény, Necső telep 1

A Jász-Plasztik Kft. 1990 óta áll ügyfelei rendelkezésére, mint gyártó és szolgáltató cég. Kezdetben csak műanyagfeldolgozás és szerszámkészítés volt a fő tevékenysége, ez mára kibővült akkumulátorgyártással, vakolatgyártással, valamint szolgáltatásként megjelent a vámügyintézés. A dolgozók kezdeti 20 fős létszáma mára az 1100-at is elérte.

Vélemények más cégekről