TEVA Gyógyszergyár Zrt. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-06-16
Régen nagyon imádtam, de mára eléggé bizonytalan lett a helyzet, sok embert küldenek el és rengeteget pletykálnak a munkatársak, egyik rosszabb a másiknál. Remélem javul a helyzet a közeljövőben mert ha nem akkor kénytelen leszek váltani, mivel olyan hű de sokat már nem fizet, a többi cég is felzárkózott.
2015-04-21
Szeretek itt dolgozni jó a fizetés és a megfelelő a környezet a munkámhoz. A munkatársak nagyon kedvesek a laborban sokat tanultam tőlük. Jó karrierlehetőséget tud nyújtani a cég számomra.Mindenkinek ajánlom!
2015-02-22
A fizetési és a juttatási csomag szerintem teljesen rendben van, a munkatársak és a környezet is megfelelő. Ami negatívum az a nehézkes előrelépési lehetőség, és a munka-magánélet rossz egyensúlya. Talán a pénz ami egy kicsit ezért kárpótol. Mindent összevetve azért szeretek itt dolgozni.
2013-03-23
Bátran ajánlom mindenkinek a gyógyszeripar jól fizet. Legalább itt érzem, hogy megérte anno sokat tanulni.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Pallagi út 13.

A Teva Gyógyszergyár Zrt. tevékenységének egyik meghatározó területe a gyógyszer-alapanyag-gyártás. Debrecenben és Gödöllőn folytatják a tabletták, kapszulák, kúpok gyártását valamint új lágyzselatin kapszulákat is Debrecenben gyártják. A gödöllői telephelyen a nagy sterilkészítmény gyártási múlt miatt, infúziókat, injekciókat, szemcseppeket állítanak elő.