BAT Pécsi Dohánygyár Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

BAT Pécsi Dohánygyár Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-08-04
Ha tobb lenne a penz szivesebben dolgoznek itt most csak a kenyszer tart itt mert nem tudtam a csalad miatt kintre elmenni
2013-06-12
Szeretek a gyárban dolgozni mert minden megy ahogy kell az eszközök biztosítva vannak és a termelés is jól meg van tervezve a kollégák is nagyon jók. A fizetés az elmúlt időszakban emelkedett amire szükség is volt már. Sok a munka.
2013-04-02
Elviselhető munkahely ahol egy pár évig el lehet dolgozni. Nem a legjobb a fizetés de vannak juttatások meg rendezett a környezet és a munkatársakra sem panaszkodhatok. Remélem jönnek majd a beígért fejlesztések mert akkor a bér is magasabb lesz....már ha igaz amit mondanak
2013-02-14
Nagyon sokat kell dolgozni rengeteg a túlóra mert kevés az ember. Sokan elmentek a kicsi bér miatt. De legalább bejelentett fix munkahely ami biztos hogy nem fog megszűnni pár éven belül a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XII. kerület, Csörsz utca 49-51.

A BAT Pécsi Dohánygyár Kft. hazánk vezető hazánk vezető dohányipari vállalata a teljes magyarországi dohánypiacon, valamint Magyarország legnagyobb dohányipari befektetője.

Vélemények más cégekről