Szerencsejáték Zrt - állás, fizetés, munka vélemény

Szerencsejáték Zrt

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2015-09-06
Nagyon jó csapat dolgozik itt, akik hamar befogadtak. Örülök hogy végre egy ilyen nagy és stabil cégnél dolgozhatom, ami az önéletrajzomban is jól mutat a későbbiekben. fejlődésre is bőséges lehetőség van, jutalmakat osztogatnak, illetve rengeteg jó hangulatú céges rendezvényt szerveznek. Próbálnak ügyelni a magánélet és a munka egyensúlyára is, ez néha sikerül néha nem. Összességben azt mondanám hogy bárkinek szívesen ajánlanám a Szerencsejáték Zrt.-t mert egy biztos, korrektül fizető munkahelye lesz.
2015-08-24
Megbízható munkahely ahol tartják magukat a szerződéshez, és jutalmazzák is a jól dolgozókat. Nekem nagyon tetszik a kiemelkedő cafeteriarenszer, sajnos én sokszor túlórázom amit a családom azért annyira nem néz jó szemmel. Nehéz előrelépni, nem árt csókosnak lennie annak aki el szeretne valamit érni.
2015-01-24
Állami céghez képest átlagosnak mondanám a fizetés még mindig picit problémás főleg alsóbb beosztásokban. Állami cég lévén magas pozíciókban szép kis summát lehet felmarkolni. Amúgy modern környezet megfelelően motiválnak és elismerik a munkavállaló fáradozásait.
2014-02-13
Az elmúlt időben sokat javult a Szerencsejátéknál a környezet és a munkamorál már csak a fizetésben kellene egy ilyen pozitív elmozdulás és azt mondanám, hogy egy kitűnő munkahellyel van dolgom. Így csak jónak nevezném.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest I. kerület, Csalogány utca 30-32.

A Szerencsejáték Zrt. Magyarország nemzeti lottótársasága, mely törvényi felhatalmazás alapján kizárólagosan szervez sorsolásos játékokat, totalizatőri fogadást és engedéllyel rendelkezik bukmékeri fogadásra is. Több mint 7000 ponton érhető el a teljes kínálata és alkalmaz megváltozott munkaképességű embereket is.

Vélemények más cégekről