Electrolux Lehel Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Electrolux Lehel Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-11-15
A berendezések lepukkantak a környezet nagyon rossz zajos mocskos ósdi! A fizetésemről inkább nem is beszélek. Annyi szerintem elég hogy alacsony. Mindent az ilyenre tolnak át minél többet melózz minél nagyobb felelősséggel, aztán fizetni meg nem akarnak érte persze. Utálom!
2017-10-05
A fizetés még magasabb munkakörökben is sokkal kevesebb mint a hasonló cégeknél. Az infrastruktúra az eszközök még rendben is lennének. A fejlődés viszont nagyon protekción alapul. A munkatársak rendesek segítőkészek mindenkire lehet számítani. Egy átlagos munkahely szerintem semmiben sem kiemelkedő.
2017-08-10
Bele kell törődni hogy ez egy üzem és bizony itt senki sem fog félmilliót hazavinni aki nem igazgató. Ha valaki ezen túl tudja tenni magát akkor rájön hogy nem is oylan rossz ez. A fizetés a környezet tűrhető léteznek ennél sokkal rosszabb helyek is. Lehet van ahol többet is adnak vagy esetleg jobb a meló de lehet az az ország másik fele. Itt viszont szerintem nagyon jók az emberek jól érzem magam velük és ez nagyon fontos. Szeretek itt dolgozni ajánlom is mindenkinek aki tisztában van vele hogy mit vállal. Nem olyan rossz hely ez mint ahogy páran beállítják!
2017-07-10
Monoton melo amit nehezen lehet kibirni faraszto faj a labam minden nap szinte. Az oraber viszont eleg jo van cafeteria ceges busz hoz mindenkit. Tobb helyen is lehet melozni ha valakinek nem jon be a fonoke vagy munkatarsai. Nekemtetszenek ezert szeretek bejarni.
2017-06-12
Régóta nem volt már fizetés emelés ami szerintem szánalmas. Pedig régóta itt vagyok már és keményen melózok, az újonc suhnacoknak meg többet fizetnek mint nekem... nincs jó véleményem.
2017-04-25
Monton unalmas gyárimeló de sokat lehet tanulni vannak továbbképzések. A fizetés kevés. De legalább tuti munkahely.
2017-04-15
Sokféle feladatot adhatnak. Nem olyan nehéz, de a monoton munka eléggé megterhelő és fárasztó. Kb. 2 óránként van egy kis szünet, akkor le lehet ülni. Amúgy kedvesek a dolgozók, ha kérdezel elmagyarázzák amit nem értesz esetleg.
2017-03-29
Az a lenyeg hogy lemenjen a munkaido es mehessek hazafel de a legtobben igy vagunk itt senki sem szeret dolgozni mert hajtani kell nem jo a fizetes zajos koszos az egesz gyar. Meg a fonok se szeret bejarni. Valahol muszaj dolgozni azert vagyunk itt csak.
2017-03-21
A fizetés nagyon de nagyon kevés még itt helyben ráadásul a főnökök még sok baromságot áttolnak ránk, ami az ő és nem a ami feladatunk lenne. Ha bármi gebasz van ők mossák a kezeiket minden a dolgozó hibája. A munkaidő egyáltalán nem családbarát. Ha eleget nyalsz és hosszú a nyelved de amúgy sokra nem lehet vinni. Nem ajánlom nem egy kellemes hely és a fizu is nulla.
2017-03-20
A gépek nagyon le vannak pukkanva gyárfejlesztésre egy fillér nem megy inkább csak a kókányolás na azt nagyon vágni kell. A fizetés magában nem egy katasztrófa de a több persze mindig jobb. Az emberi oldaláról meg olyan mint az élet: van amikor nagyon jó és a munkáját odaadóan végző emberrel kell együtt lenned, de olyan is van aki szarik az egészbe, valahogy menjen le a műszaka és kész. Az hogy az utánalévő mennyit fog szenvedni a géppel az egyáltalán nem érdekli. Előrelépésről nem nagyon lehet beszélni, talán egy műszakvezető szintet el lehet érni, de nekem nem éri meg a sok nyalás okoskodás stb.
2016-12-16
Allando a hajtas ami testileg naon megterhel es meg a fonok is csak kiabal de csinalni kell nincs mese mer kell a love. De ha lehetne mennek mashova az tuti.
2016-09-24
Van juttatás de a fizetés kevés. nagyon. A hangulat ténylge jó, a beosztás mindig időben megvan tudom mikor kell menni dolgozni.
2016-09-06
Nem szeretem tipikus kényszermunkahely. A fizetés nevetséges, ebből nem igazán lehet megélni. Olyan mint a többi üzem, bejössz, ledolgozod amit muszáj és mehetsz is haza.
2016-05-04
Az ember bejön letudja a munkaidejét és örül hogy megszabadult arra a napra. Ha a fizetés több lenne azt mondanám hogy aki ehhez van szokva az jöjjön, de inkább ha van álasztási lehetőség az ne ez legyen.
2016-04-03
Végülis egynek elmegy, a fizetés időben megvan, a munkatársak összetartanak. A munkakörülmények is megfelelőek, nem koszban mocsokban kell dolgozni. Amit muszáj és kötelező azt megkapjuk, többet nem. Kétkezi munkásnak itt fejlődési lehetősége nincs.
2015-11-12
Elvagyok de penz lehetne tob is.
2015-02-06
Vannak jo juttatasok es a munka se kemeny fizikai. Jo a kedvunk a tobiekkel, a fizetes meg szokott erkezni
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Jászberény, Fémnyomó út 1.

Az Electrolux a világ legnagyobb háztartási és professzionális készülékeket gyártó vállalatainak egyike, amely évente 50 millió terméket értékesít a vásárlóknak a világ 150 országában. A termelés központja Jászberényben van, hűtő és fagyasztószekrények, valamint fagyasztóládák és porszívók gyártásával foglalkoznak. Jelenleg Magyarországon 4700 alkalmazottat foglalkoztat.

Vélemények más cégekről