IBM Magyarországi Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

IBM Magyarországi Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-09-13
Jó kis munkahely volt az elmúlt időszakban azonban egyre több a probléma, változnak a körülmények a piacok. Egy fiatalnak azonban még mindig nagyon jó alternatíva lehet, egy önéletrajzban egy ilyen cég referenciája igen szépen mutat.
2014-06-28
Szeretek itt dolgozni egy komoly globalis nagy hirnevu ceg biztos hatterrel megfelelo programokkal berezessel komoly rendszerekkel. Lenyugoz a szervezettseg a profizmus es ezek engem is motivalnak hogy meg jobb legyek a munkamban es tudjak elorelepni mert itt azt is lehet.
2014-04-02
Nagyon jó cég ahol rengeteg tapasztaltot lehet szerezni, van ehetőség külföldi kapcsolatok építésére és az idegennyelv gyakorlására is. Sokszor van csapatépítő amiket nagyon élvezünk. A környezet nagyon jó, modern, a fizetés tényleg versenyképes a szektorban.
2014-01-20
Nagyon jó a csapat, modern a környezet, rendezettek a körülmények és mindehhez társul egy igencsak impozáns fizetés.
2014-01-10
Globalisan csokkeno piac es massziv cost cutting. Lomha szervezet keves elorelepesi es onmegvalositasi lehetoseggel.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Neumann János utca 1

Mi az IBM-nél arra törekszünk, hogy világelsők legyünk a számítástechnikai ipar kiemelkedő vívmányainak megalkotásában, fejlesztésében, gyártásában, beleértve a számítógépes rendszereket, szoftvereket, hálózati rendszereket, tárolóeszközöket és a mikroelektronikát.

Vélemények más cégekről