Coca-Cola HBC Magyarország Kft - állás, fizetés, munka vélemény

Coca-Cola HBC Magyarország Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-09-22
Régimódi a vezetési rendszer rugalmatlanok a felettesek. Tűrhető fizetés, az irodából sokan járunk közösen sportolni, nagyon jó a munkahelyi hangulat. A karriert is támogatják, csak nagyon hoszadalmas az előrelépés folyamata. Cserébe viszont a fizetés elég szép összeggel megemelkedik.
2015-12-13
Nagyon szar a cég. Kidolgozod a beled is. Tisztaság van meg rendezett munkakörülmények, de a vezetőség az nagyon mocsok. Amerikai munkamódszerek, amik nem idevalóak. Akiket nem a kóla alkalmaz, hanem munkaerő közvetítő az kevesebb pénzt kap ugyanazért a melóért.A kétkezi melós az senki, az irodista már hagyján, de középvezetői szint alatt csak szívsz.
2015-09-20
Mindent megad, de az üzletkötő élete se fenékig tejfel. Sokat kell menni rásózni a vendéglátósokra a terméket, ráadásul jutalékos a dolog és van minimum megrendelésszám amit hónapról hónapra hozni kell. Nem való mindenkinek.
2013-05-28
Nem fizet rosszul de ahhoz bizony kemenyen hajtanak is. Nem azt mondom hogy nem ajanlom mert aki birja az jobban jar mint sok masik ceggel, de gyengeknek akik nem birjak a stresszt meg a megalaztatst azoknak nem valo
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Dunaharaszti, Némedi út 104

Coca-Cola űdítőgyár palackozóüzeme

Vélemények más cégekről