Bárdi Autó Zrt. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-09-26
Én a jogi fórumon meg ezt a hozzászólást találtam: "2013-ra oda jutott ez a cég, hogy az operatív igazgató hasra ütés szerűen kitalál olyan anyagi levonásokat amellyel a dolgozókat teljesen ellehetetleníti.Persze ezek a megvonások egy network rendszeren keresztül történnek amit úgy állítanak be,hogy a dolgozó még ne is értse miért mit vonnak le.Havi szinten dolgozónként több ezer forintot vonnak le,indokolatlanul.Lényegében ezért írtam ebbe a fórumba,mivel ez már a törvényesség határát átlépte régen."
2017-09-26
Mocskos egy cég. A fizetés még átlagos lenne, de 9 órát kell dolgozni papíron ( ami a valóságban lehet 10-11 óra is!) Amiből 1 óra az étkezés, de sokszor nem tudod eltölteni. Túlórát nem fizetik tisztességesen, a jelenléti ív egy vicc, minden második szombat munkanap, cserébe fél nap pihi...lenne.. persze ez csak papíron van így....minden hónapban 1 napot ingyen dolgozol nekik. Ha hiány van, márpedig van, kollektív fizetsz a fizetésed arányában...de egy nyamvadt kamera nincs sehol, a raktár elzárva nincs, az árú ellenőrzés nélkül mozog húszon ember keze közt....plusz ha nincs meg a tervezetten előírt eladás, kevesebbet kap mindenki... A központi leltár egy semmire se való maszatolás. Munkaruha többnyire nincs, ha van 1,5 év a kihordási idő, ezen belül megnyerted magadnak....több ezer forintos áron vacak piaci pólókért.. Cafeteria sincs. Az árukészlet 1%-ának hiányáért otthagyod a fizetése 20-30%-át....ha nem tetszik el lehet menni, jön másik hülye helyetted, persze nem sokáig.... A munkatársak, a főnökök hiába lehetnek rendesek, rendszerszintűen rohadt, elvtelen, kizsákmányoló és csaló az egész cég!
2017-09-25
TEljesítménybérezéses hely, persze mindezt úgy hogy akadozik a lánc és nem tudsz a saját gyors tempódban haladni. Emiatt néha feszültségek vannak a cégen belül, a gyenge hamar kihullik. Állandó stressz hosszabb munkanapok. A hétvége azért még szerencsére szabad.
2016-06-18
Én mint kiszállító voltam ott de az a kutya munka. Szoros a terv gyorshajtás nélkül szinte lehetetlen időben végezni. Ráadásul feladat az alkatrészek átvételekor ellenőrizni, ami ilyen időbeosztás mellett szinte lehetetlen. A visszaáruval is sok a baj, mert a szerelők leszarják ha rossz alkatrészt rendeltek miután összemocskolják küldik vissza, te pedig odabent magyarázkodhatsz. Sokszor az ember túlórába csúszik.
2015-08-26
Mocskos sunyik túlóráztatnak, ha nem tetszik akkor pedig kirúgnak, a túlórából pedig hol eltűnnek órák, hol az egész papíron, tehát ki se akarják fizetni. Ha nem tetszik elmehetsz van másik 100 alapon állnak az emberekhez. A munkaidő itt mint fogalom nem létezik. Cafeteria sincs és semmi hozzá hasonló azért ez mostanság elfogadhatatlan.
2015-08-12
Nem egy nyugdijas melo ahol a fonok allandoan basztat es ha nem tudsz nyalni akkor meghaltal. De legalabb a penzert nem kell kuncsorogni, de ennyi
2014-01-24
Szemetek a főnökök, szar a fizetés, szar a környezet, embertelenül kell dolgozni, talán egy két jópofa volt munkatársra jó visszaemlékezni. Vannak ennél sokkal jobb helyek is, érdemes odamenni.
2013-07-25
Semmi jót nem lehet a Bárdiról elmondani. Nem véletlenül kereesik folyamatosan a munkaerőt. tiszta átjáróház sokáig nagyon kevesen bírják csak. A raktárban teljesítményes a meló és ha még tényleg ügyesen gyorsan és jól végzed a munkád, akkor se nagyon keresel 120-nál többet. Ráadásul a környezet is elég tré a raktárban, nyáron forró télen megfagysz. Ráadásul felelősség is van dögivel és az ellátási lánc is akadozik és úgy nehéz rendesen végezni a munkádat.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Orczy út 46.

A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2004 óta piacvezető pozíciót tölt be az autóalkatrészek piacán. Az egész kelet-európai régióban a legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja, ennek köszönhetően a Magyarországon futó szinte összes autótípushoz elérhető valamennyi alkatrész.