Bárdi Autó Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Bárdi Autó Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-12-07
A Prohumán 2004 Kft-n (és időnként a Profield Kft-n) keresztül kapom a munkabért úgy, hogy a Bárdi Központban dolgozom. A Bárdis főnökök és a közvetlen kollégák rendesek, ennyi a pozitívum. A negatívum, hogy a munkaruha az saját, hideg és kosz van, de ezt mind el lehetne viselni, ha a KEDVES Pruhumán 2004 Kft. nem csípne le az emberek fizetéséből INDOKOLATLANUL nem kevés összeget! Amíg "ezeken keresztül" lehet oda bejutni, nem ajánlom senkinek! Szégyentelen, piszkos egy munkaerőközvetítő cég, aki lassan már csak munkaerőt nem tud sehová bejuttatni, a maradékot, aki még rajtuk keresztül gályázik, elüldözi... nemcsak a Bárdinál, más helyeken is. Saját tapasztalat. A nevüket sem akarom hallani!
2017-11-27
Ennél szinte minden jobb
2017-11-06
ez egy fos cég, Én régen dolgoztam náluk. akkori fizetésem 28000.- forint volt.akkor is volt olyan, hogy Te feleltél egy sor rendjéért pl.: a szűrők sora volt a tied, (volt vagy 6-7 sor) és ha hónap végén nem volt rendben, feltöltve, élire állítva a szűrők akkor nem kaptál bónuszt, persze időd nem volt rá, hogy rendben tartsd mert mindig kitaláltak valamit, hogy ne érjél rá, szabadnapon kellet bemenni ingyen, hogy megcsináld de akkor is volt mindig valami kifogás, hogy ne keljen fizetni.ennyit erről, de én legalább jól lehúztam őket mert akkor lehetett lopni mint atom.egy kocsi árát elhoztam tőlük,ja és olyan szar minőségű árukat árul, hogy párja nincs
2017-09-26
Én a jogi fórumon meg ezt a hozzászólást találtam: "2013-ra oda jutott ez a cég, hogy az operatív igazgató hasra ütés szerűen kitalál olyan anyagi levonásokat amellyel a dolgozókat teljesen ellehetetleníti.Persze ezek a megvonások egy network rendszeren keresztül történnek amit úgy állítanak be,hogy a dolgozó még ne is értse miért mit vonnak le.Havi szinten dolgozónként több ezer forintot vonnak le,indokolatlanul.Lényegében ezért írtam ebbe a fórumba,mivel ez már a törvényesség határát átlépte régen."
2017-09-26
Mocskos egy cég. A fizetés még átlagos lenne, de 9 órát kell dolgozni papíron ( ami a valóságban lehet 10-11 óra is!) Amiből 1 óra az étkezés, de sokszor nem tudod eltölteni. Túlórát nem fizetik tisztességesen, a jelenléti ív egy vicc, minden második szombat munkanap, cserébe fél nap pihi...lenne.. persze ez csak papíron van így....minden hónapban 1 napot ingyen dolgozol nekik. Ha hiány van, márpedig van, kollektív fizetsz a fizetésed arányában...de egy nyamvadt kamera nincs sehol, a raktár elzárva nincs, az árú ellenőrzés nélkül mozog húszon ember keze közt....plusz ha nincs meg a tervezetten előírt eladás, kevesebbet kap mindenki... A központi leltár egy semmire se való maszatolás. Munkaruha többnyire nincs, ha van 1,5 év a kihordási idő, ezen belül megnyerted magadnak....több ezer forintos áron vacak piaci pólókért.. Cafeteria sincs. Az árukészlet 1%-ának hiányáért otthagyod a fizetése 20-30%-át....ha nem tetszik el lehet menni, jön másik hülye helyetted, persze nem sokáig.... A munkatársak, a főnökök hiába lehetnek rendesek, rendszerszintűen rohadt, elvtelen, kizsákmányoló és csaló az egész cég!
2017-09-25
TEljesítménybérezéses hely, persze mindezt úgy hogy akadozik a lánc és nem tudsz a saját gyors tempódban haladni. Emiatt néha feszültségek vannak a cégen belül, a gyenge hamar kihullik. Állandó stressz hosszabb munkanapok. A hétvége azért még szerencsére szabad.
2016-06-18
Én mint kiszállító voltam ott de az a kutya munka. Szoros a terv gyorshajtás nélkül szinte lehetetlen időben végezni. Ráadásul feladat az alkatrészek átvételekor ellenőrizni, ami ilyen időbeosztás mellett szinte lehetetlen. A visszaáruval is sok a baj, mert a szerelők leszarják ha rossz alkatrészt rendeltek miután összemocskolják küldik vissza, te pedig odabent magyarázkodhatsz. Sokszor az ember túlórába csúszik.
2015-08-26
Mocskos sunyik túlóráztatnak, ha nem tetszik akkor pedig kirúgnak, a túlórából pedig hol eltűnnek órák, hol az egész papíron, tehát ki se akarják fizetni. Ha nem tetszik elmehetsz van másik 100 alapon állnak az emberekhez. A munkaidő itt mint fogalom nem létezik. Cafeteria sincs és semmi hozzá hasonló azért ez mostanság elfogadhatatlan.
2015-08-12
Nem egy nyugdijas melo ahol a fonok allandoan basztat es ha nem tudsz nyalni akkor meghaltal. De legalabb a penzert nem kell kuncsorogni, de ennyi
2014-01-24
Szemetek a főnökök, szar a fizetés, szar a környezet, embertelenül kell dolgozni, talán egy két jópofa volt munkatársra jó visszaemlékezni. Vannak ennél sokkal jobb helyek is, érdemes odamenni.
2013-07-25
Semmi jót nem lehet a Bárdiról elmondani. Nem véletlenül kereesik folyamatosan a munkaerőt. tiszta átjáróház sokáig nagyon kevesen bírják csak. A raktárban teljesítményes a meló és ha még tényleg ügyesen gyorsan és jól végzed a munkád, akkor se nagyon keresel 120-nál többet. Ráadásul a környezet is elég tré a raktárban, nyáron forró télen megfagysz. Ráadásul felelősség is van dögivel és az ellátási lánc is akadozik és úgy nehéz rendesen végezni a munkádat.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Orczy út 46.

A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2004 óta piacvezető pozíciót tölt be az autóalkatrészek piacán. Az egész kelet-európai régióban a legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja, ennek köszönhetően a Magyarországon futó szinte összes autótípushoz elérhető valamennyi alkatrész.

Vélemények más cégekről