MÁV Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

MÁV Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-13
Pénztárosként kezdtem dolgozni a vasútnál, és nem mondom, hogy mindig szerettem, de a munkatársaimmal mindig nagyon jó volt a viszonyom, ami sok mindenben segített. Most már irodai munkát végzek, amit nagyon szeretek. Rugalmas munkaidőm van, meg tudom tervezni előre a napomat és alakítgatni is lehet. Szeretek itt dolgozni, folyamatosan vannak oktatások, amik később is jól jöhetnek. Számtalan lehetőség van az előrejutáshoz, ami szerint irtó jó dolog.
2017-11-06
A kornyezet nem valami jo es a fizetes is inkabb csak az atlagos aljat surolja. A kollegak fonok rendesek. Allando tanulas meg hajtas mellett talan meg elorelepni is lehet.
2017-11-02
Eleg jok a munkatarsak meg sok a juttatas utalvany kedvezmeny biztos munkahely szeretek itt dolgozni a fonok is total megerto es rendes.
2017-10-21
A fizetés nekem megfelel a környezet is szép. A vezetés olyan amilyen nagyban függ a személytől szerencse kérdése. Aki akar és becsületesen dolgozik meg megy előre az akár előléptetést is elérhet.
2017-10-21
Jo a kozosseg biztos a melohely nem fog megszunni de nagyon kevesen vagyunk allando a hajtas minden reszrol a nyomas ezert nem szeretek itt dolgozni.
2017-10-10
Jó itt dolgozni még családbarát is, stabil és kiszámítható a munka szerintem míg élek addig a vasút biztosan menni fog. A főnökök nagyja normális és rugalmas meg emberséges, a munkatársaim is nagyon korrekt emberek. Lehet fejlődni tanulni a ranglétrán előrelépni már nehezebb.
2017-10-02
A fizetés nem sok de nem tehetek ellene semmit. Állandóan tanulni és vizsgázni kell ami 50 év felett már azért nem olyan egyszerű mint egy 20 évesnek. A főnökök és kollégákkal is jól együtt lehet dolgozni kisebb súrlódások ugyan vannak de azokat meg lehet könnyen oldani. Fejlődni vagy előrelépni sok helyen egyszerűen nem lehet ilyen az én beosztásom is.
2017-08-02
Elég jól fizet támogatják a bejárást és egyéb juttatások is vannak. A jó munkaerőnek hosszútávú munkalehetőséget tud biztosítani.
2017-06-30
Se a kollégákat se a főnököket nem szeretem nem csapatjátékosok mindenki önző és munkakerülő, minél kevesebbet kelljen dolgozni. A béremeléseknek hála most már elég jó a fizetés. A raktárt bírni kell fizikailag meg lábon szóval azért az megszűri az embereket. Fejlődni itt bizony nem lehet, max fizikálisan.
2017-06-14
Kemeny fizikai melo a palyan lenni folyamatosan most jon a kanikula az ember majd megsul
2017-06-12
Nyugodt munkakörnyezet átlagos fizetés nem sokat kell melózni meg hajtani. A munkaidő kiszámítható nem kell túlórázni fixen zár a pénztár. Szeretek itt dolgozni a munkatársakkal is jó a kapcsolatom bár nem sokat tudok velük beszélgetni.
2017-06-10
Unalmas és fárasztó nagyon régóta húzom már itt az igát, az ember minden nappal csak egyre fáradtabb és fizikailag is kikészít a meló. De jobbat sajnos nem tudok így marad ez.
2017-05-11
A fizetés átlagon aluli de nem akarok váltani mert ez legalább egy biztos munkahely. Adnak ruhát, normális öltöző van, ingyen utazok, szép-kártya. Nomrálisan felszerelt munkahely rendes munkatársakkal. Viszonylag könnyen be tudok járni közel van a lakhelyemhez.
2017-05-10
Folyamatos ellenségeskedés az irodán mindenki teper a főnöknek, hogy ő lehessen a kiemelt pincsikutya...
2017-04-19
Sok az idegesség és a stressz gyors a tempó mindenki leterhelt. A fizetés nem rossz talán még előrelépési lehetőség is van főleg fiataloknak. A tanulásnak állandóan mennie kell. A főnökeim nekem eléggé emberségesek de ez nem mindenhol van így.
2017-04-13
Nem jó, nagy a stressz az éjszakázás kevés pihenő pedig kimerítő. Ráadásul nagy a felelősség és figyelni is kell, mert ha az ember hibázik és baleset történik az egyenes út a börtönbe szinte. Egyszerűbb lenne ha többen lennénk..
2017-03-29
Alulfizetett munkahely, ahol az elvárások és a munka mennyisége nő, a juttatások pedig csökennek. Folyamatosan tanulni kell. Nem ajánlom!
2017-03-10
A fizetésem eddig még mindig időben érkezett a környezetet se tudom megunni hiszen több helyen is dolgozom. A főnököm és a munkatársaim is kedvesek aranyosak segítenek ha kell. Amennyi ideje itt vagyok azalatt azt tapasztaltam, hogy van előrejutási és fejlődési lehetőség is a cégnél.
2017-02-21
Nem nehéz munka de a fizetés elég kevés. Nem monoton mindig történik valami, van akik tesznek róla. Annyival jobb a többi munkahelytől hogy ad kedvezményeket. Viszont a létszámhiány miatt egyre többet kell megcsinálni ugyanannyi idő alatt, a pénzen pedig nem akarnak emelni.
2017-01-25
Szerintem ez ma Magyarországon az egyetlen olyan hely, ahol a legtöbbet lehet keresni. A boltok tiszták a munkaeszközök biztosítva vannak. Összetartó a csapat mindenki korrekten dolgozik, aki nem az úgyis hamar kint találja magát. A boltvezetőtől rengeteg minden függ, de lehet előrelépni, fejlődni hozzáállás kérdése csak az egész.
2016-12-20
Mindig tanulni meg vizsgázni kell állandóan elnyomásban és stresszben élünk állandóan. Az emberek nem számítanak senki sem emberséges nem foglalkoznak velünk a nagyok. és ez egyre rosszabb nem szeretek itt dolgozni.
2016-12-13
Nem sok előrelépési lehetőség van, de a csapat legalább normális. Több évtizede itt dolgozom de meg vagyok elégedve a fizetéssel, a főnökeimmel is, szerintem egy nagyon jó csapatot alkotunk így. Nincsenek nagy elvárásaim egy munkahellyel szemben de ezt a MÁV teljesíteni tudja azért is vagyok még itt.
2016-12-06
Eddig nagyon elégedett vagyok a vasúttal a környezet jó a fizetés is még most elmegy. A főnökök kollégák rendesek jó csapatunk van ahol lehet rendesen haladni. Az előrelépési lehetőség nem valami jó, jó ha van valami ismerősöd aki tud nyomni.
2016-12-05
Nagyon vegyesek az érzéseim. A fizetés pl a béka segge alatt van és az istenért nem akar fejlődni, sose kapunk több pénzt vagy emelést. A munkatársak nagyrésze normális, de itt is kivételesen bunkó ember akivel nem lehet együtt dolgozni. Előrelépni fejlődni max akkor ha van egy jó keresztapád vagy nagybácsid.
2016-11-30
Nagyon kevés a fizetés rengeteg dolgot nekem kell csinálni más helyett. Más melóját végzem és mégse becsülnek meg. Sokat kell ülni nagyon egészségtelen! A vezetés már nagyon gyenge nem igazi szakemberek csak odakerültek ki milyen módszerrel. Nem szeretem a munkatársaim se, mert mindenki azt nézi hogy tudná a másikra áttolni a munkáját hogy neki semmit se kelljen csinálnia, nemhogy még esetlen segítsen is nekem. Megfelelő ismerős és iskola nélkül előrehaladásról még álmodni sem lehet. Nagyon le vagyunk terhelve mindenki fáradt és meggyötört főleg így hogy még a pénz is semmi.
2016-10-02
Stabil ceg ahol biztosan lesz munkam sokaig. A munkamat megbecsulik penzben es szoban is. Rengeteg tamogatast ad a ceg a dolgozoknak en ajanlom mindenkinek!
2016-09-27
Forgalmista vagyok hatalmas felelősséggel, egy rossz döntésen emberéletek múlnak. Itt menni kell hétvégén ünnepnap nappal-éjszaka folyamatosan, ami nagyon fárasztó. Cserébe se megbecsülést, se normális fizetést nem kapunk, mindenki kis mellékessel próbálja meg kiegészíteni a bérét. Őszintén senkinek se tudom ajánlani, válasszon mindenki más pályát!
2016-08-12
Szeretek itt dolgozni valtozatos jok a munkatarsak jol erzem magam veluk a fonokbacsi is normalis es nagyon embeszamba vesz minket a penz is eleg jo.
2016-07-19
Csak azért vagyok itt mert nincs jobb, de nagyon igénybeveszi az ember idegeit, a büszkeséget is sokszor le kell adni mert semmibeveszik az embert kb. Normális fizetés se nagyon van, vagy ha van is de az tuti nem nálunk. Mindenki beleszól az ember dolgába, hogy ez mennyire könnyű pedig nem is az!
2016-06-02
A családi hagyomány miatt dolgozom itt, már megszoktam. Nem rossz de most hogy kevés az ember sokat kell dolgozni.
2016-03-19
A szakma szeretetet miatt vagyok itt és nem a fizetés vagy a környezet esetleg a munkatársak miatt. Viszonylag korrekt bért kapok olyasmiért, amit szeretek csinálni. Az pedig külön kihívást jelent, hogy folyamatosan kell tanulni és képezni magunkat, rengeteg embernek emiatt megy el a kedve az egésztől. Aki nem bírja ezt, vagy nem szeret tanulni az semmiképp se jöjjön ide szerintem.
2016-03-13
Van juttatas meg szep-kartya meg udules es meg a csalad is ingyen utazik a fizu se rossz nekem tetszik szeretek itt lenni masnak is ajanlom.
2016-02-01
Nehéz fizikai melót amit meg se fizetnek és emellett kint kell dolgozni ahol nyáron nagymeleg télen meg irtó hideg van. Nagyon embertpróbáló nem is ajánlom senkinek ennél könnyebben is meg lehet keresni 140 ezer Ft-ot.
2015-09-29
A fizu átlagon aluli, de legalább időben jön...
2014-10-15
Nagy az elnyomás a csicskáztatás. Semmibe se nézik az embert!
2014-10-05
Én szeretem a munkám, ezért szeretek is itt dolgozni. De aki nem tud hivatásként tekinteni a vasútra, az nem fogja magát jól érezni.
2013-12-21
Jó munkahely, viszont sokszor stresszes. A munkatársaim teszik jobbá a légkört. Fiataloknak még ajánlanám, akik bírják a tempót, de idősebbeknek már meg kell gondolniuk
2013-12-11
Legalább a juttatások és az ingyen utazás a csládomnak ami kicsit az átlagos fölé emeli. 3 csillag
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Könyves Kálmán krt. 54-60.

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. a magyar állam tulajdonában lévő vasúttársaság, ami már több mint 140 éve szolgálja ki az utazóközönséget, és más szállítási igényeket. A MÁV-csoporthoz mintegy 30 vállalat tartozik, amik széleskörű tevékenységet folytatnak, amelyek közül kiemelkedik – a magyar állammal kötött közszolgáltatási szerződések alapján nyújtott – pályaműködtetés és személyszállítás. Emellett különböző szolgáltatásokat nyújt más hazai és külföldi árufuvarozó vasúttársaságok számára.

Vélemények más cégekről