Magyar Posta Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Magyar Posta Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-11-08
Csak a munkatársaimat szeretem amúgy az egész egy nagy katasztrófa. A munkámat ugyan szeretem de amit kapok érte azt már egyre kevésbé. Csak ezek tartanak itt. Egy friss embernek aki csak a pénz miatt jönni ide annak csak azt tudom mondani hogy ne még ne is gondoljon a Postára menjen máshová ahol rendesen megfizetik az embert. Bár hogy ilyen manapság az országban hol van azt nem tudom.
2017-10-21
Nem annyit dolgozunk mint amennyire be vagyunk jelentve. Állandóak a túlórák nincs elég ember, folyamatosan túl vagyunk terhelve. A vezetés nem tud ezzel mit kezdeni vagy nem is akar. Sokan elégelik meg az egészet és lépnek ki inkább. Ez pedig egyre nagyobb problémákat okoz!
2017-10-12
Biztos állás de sok munkakörben nagyon alulfizetettek az emberek. Csókosoknak előnyük van mindenben.
2017-10-08
A logisztikában dolgozom már több mint 20 éve a Postánál és eddig nagyon szeretem mindennel elégedett vagyok, segítünk egymásnak, sok jó programot szoktak rendezni. Számos barátság született már itt.
2017-09-24
A körülmények és a csapat tűrhető, de a munkabér nevetséges és változtatni se akarnak rajta. Felháborító!!!
2017-09-21
A fizetés kevés egy vezető más cégnél minimum kétszer ennyit keres. A problémák mindig megoldhatóak az emberek általában eléggé nyitottak. Sok kolléga hozzáállásával probléma van nem könnyítik meg az ember dolgát. Előrelépni nem lehet de fejlődni se olyan könnyű, nem jó cég nem ajánlom!
2017-09-16
A munkaerőhiány megöli az egész céget, csak a legkitartóbbak maradnak, vagy akik félnek. De az ügyeskedők még itt is megvannak, akik a cég vagy a munkatárs hátán akarnak megélni. Nem kicsit sem ajánlom tényleg akkor már Meki, Tecsó vagy Lidli utóbbiban úgyis már lassan a takarítónak is csillagos eget ígérnek.
2017-09-12
Kemény a munka kevés a fizetés. Unatkozni biztosan nem lehet mindig nagy a hajtás és a munkatársak is ugyanígy vannak.
2017-08-28
Keleten nincs jobb lehetőség sajnos. Ez a munkahely legalább fix és biztos, de nagyon kevés a fizetés a munkához képest, az elvárosok a fellegek fölött vannak. Ha lenne lehetőségem akkor mennék Pestre ott sokkal többet lehet keresni egy normális munkahelyen de még most nem lehetséges.
2017-08-02
A fizetés nagyon kevés a vezetőséget pedig utálom fel is mondok! Sokan ugyanígy gondolkoznak mint én. A fizetés kevés a fiatalok szarnak a melóra és pillanatok alatt itthagyják az egészet.
2017-07-29
Kell a pénz azért dolgozom csak itt. A fizetés kevés főleg a munka sebességéhez és a feszültséggel meg a felelőséggel arányban.
2017-07-01
Évtizedek óta itt dolgozom, és a hivatásom de szeretem, de a Postát már nem. Rengeteg változás történt már a cégnél és nagyon kevesen maradtunk akik elbírják ezt a sok sz*rságot ami most itt folyik. Aki esetleg most akarna idejönni ne tegye, tényleg ne!!
2017-06-21
Sok a stressz a meló már-már embertelen és sok a bér meg mindenki tudja hogy a béka feneke alatt sincs. Sok a kókler munkatárs nem érdekli őket semmi csak valahogy lógjanak. A környezet is borzasztó nagy a kosz a gépek elavultak. A beosztás mindig változik sose tudom mikor hívnak majd be pluszba. Kevés a dolgozó amit nem is csodálom mondjuk. Senkinek se ajánlom nagyon rossz munkahely!
2017-06-20
Biztos melóhely de nem lehet jól keresni. Inkább csak annak ajánlom, akinek a pénz a lényeg de nem a mennyisége. Régebben az egyik legjobb munkahely volt megbecsülés minden, mára nagyon leromlott és senkinek se ajánlom!
2017-06-14
Egyetértek az előttem szólókkal a nagyok fejében minden rendben van, miközben csak a dolgozók türelme tartja fent az egész rendszert, mert ha egyszerre tömegesen otthagyják a céget annyian mint amennyien akarnák..... És még ők sírnak hogy nincs munkaerő, ahelyett hogy kicsit elgondolkoznának azon mi is a helyzet.
2017-06-07
Szánalmas ami itt folyik, megy a propaganda hogy nincs baj persze ez csak a vezetőség szerint. A képzbesítőt megölik szinte, szinte ingyen húzd az igát de ha valami baj van akkor te vagy a hibás és rajtad verik el a port az összes közvetlen felettes kifarcol. A rendszerben is több a hiba levelek csomagok tűnnek el, fejetlenség, felelőtlenség van. Senkinek sem ajánlom, főleg nem a kézbesítést!
2017-05-12
Én szeretek itt dolgozni a munkatársaim nagyon rendesek, a környezet is kibírható a fizetés szerintem olyan átlagos lehetne rosszabb is.
2017-04-25
A környezet nem rossz, de a fizetés elég kevés így ha a munkaidő engedi akkor sokan vállalnak másodállást is. A főnökök eléggé sokfélék van aki nagyon keményfejű de van akit a saját beosztottjai irányítanak. Nagyon erős a protekció csak akkor érsz el valamit ha van rokon a cégen belül.
2017-04-21
Rossz a fizetes is a hangulat is a kornyezet is minden. Se en se a munkatarsak nem szeretjuk minden pocsek itt!
2017-03-12
Nem tehetek mást minthogy kimondom: ÚTÁLOM! Az emberen nagyon nagy a felelősség, nem tűnhet el semmi, és emellett egyre kevesebben vagyunk szóval mindig pörögni kell ezerrel, ha valami politikai cucc van azt azonnal vigyed az nem késhet a többi ügyfél levele az le van sz*rva. Túl vagyunk terhelve cipekedni kell de ezt senkit sem érdekel. A vezetők a homokba dugják a fejüket pedig hatalmas problémák vannak! Nincs ember, néhol vezetők hiányoznak akadozik a lánc, eltűnnek levelek stb. Minimálbérért köpd ki a lelked és ha valami baj van a te hátadon verik le, még ha nem is hozzád tartozik. Mindenki a túlélésre játszik. Senkinek sem ajánlom borzasztó hely lett és egyre jobban csúszik elfelé!
2017-03-12
Nem ajanlom nem valami jo
2017-03-05
Úgy gondolom semmivel se rosszabb mint más munkahelyek itt is vannak problémák meg jó dolgok is. A munkatársaimat is nagyon szeretem és ők sincsenek rossz véleménnyel a Postáról. Én szoktam ajánlani ha valaki érdeklődik
2017-02-21
Annyi jot tudok mondani hogy kozel van a lakasomhoz meg a fizetes mindig megvan es bejelentett a melo. Jah meg a melostarsak rendesek befogadoak ha nagyon kell segitenek. A fonokoket nem szeretem bar akad kozottuk is normalisabb emberke. Nem innen fogok nyugdijba menni az tuti.
2016-12-04
menekujje
2016-11-22
Változatos munka szeretek itt dolgozni. Az emberekkel kell foglalkozni ez néha elég stresszes de vannak nyugis napok is amikor elég jól el lehet dolgozni. Jók a munkatársak! A fizetés is átlagos elégedett vagyok.
2016-11-11
KEvés amagánelet, fizu is, stabil a meló
2016-06-14
A helyben néha vannak kisebb hiányosságok, de egyébként minden szükséges dolog megvan a munkához. A fizetés eléggé átlagos, és lehetne sokkal magasabb az összeg. Teljes mértékben együtt lehet dolgozni a kollégákkal. A főnökök eléggé lenézőek. Tanulni könnyen lehet, ám az előrelépés nehéz.
2016-05-18
Kell türelem a sok gyökérhez, pedig még csak most kezdtem. A sok okoskodó faszt utalom
2016-04-06
Kevés fizu, cserébe ugráltatnak, nem ajánlom. Hátul minden redvás, sose találnak semmit, a munkatársak meg leszarják. Ez borsodban van
2015-09-07
ha ingyen dolgozol és szereteda streszt kurva jó, egyébként máshova menj
2015-08-20
Eljöttem árufeltöltőnek és jól tettem. Állami munkahely, nincs előrelépés, csak ha jó helyen bevágódsz. Ha nyalsz előrejutsz
2015-02-16
Falun vagyunk, le van rohadva, omlik minden
2014-12-19
Itt minden a juttatás, pénz az alig van
2014-09-18
Nem ajanlom
2014-07-25
baszogatnak reggeltől estig, tíz perc szabadság nincs, egy cigire nem mehetsz ki. Nézem az új helyem
2014-07-10
Kevés a fizetés
2014-02-25
Ha kevés pénzért stabil állást keresel ok. semmi más előnye
2014-01-11
Én itt kezdtem dolgozni, de akkor más volt. Akkor voltak munkatársak, barátok, sörözés.Ma a kevés fizetés miatt kevesen vagyunk, robotoltunk.
2013-05-25
Mán nyugíjba vagyok, néha viszahínak, kevesen vagyunk. szeretem
2013-05-19
Én Pécsett vagyok itt jó. A kollégák jók, a fizetés se rossz, de lehetne izgibb
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Dunavirág u. 2-6

A Magyar Posta Zrt. állami tulajdonban lévő vállalat, mely Magyarország postaforgalmát bonyolítja le. A Magyar Posta a levél- és csomagküldemények felvétele mellett pénzforgalmi szolgáltatásokat (befizetés, kifizetés, pénzküldemény stb.) is nyújt, illetve kereskedelmi tevékenységet is végez (boríték, bélyeg, képeslap, stb.értékesítése). A vállalat ezenfelül marketing szolgáltatásokat, logisztikai szolgáltatásokat, folyószámla- és hitelszolgáltatásokat és biztosítást is kínál.

Vélemények más cégekről