ZEPTER Ungarn Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-06-10
Én dolgoztam a Zepternél pár évig értékesítőként. Nem tukmáltam, nem hazudoztam, hanem rengeteg munkával igyekeztem olyanokat megkeresni akik érdeklődtek a termékek iránt, komolyan is gondolták a vásárlás, és megengedhették maguknak a minőséget. Kemény munka volt, de máshol sem biztos, hogy könnyebb lett volna.
2016-10-22
Szeretek itt dolgozni sok ember egészségéért teszek, akik általában hálásak is ezért. Én pedig megkapom az ezért járó erkölcsi és anyagi elismerést, hálát. Nem tudnék jelen esetben ideálisabb és jobb munkahelyet elképzelni magamnak. Sok mindent elértem már itt, remélem még jobban tudok majd fejlődni és több embernek tudok segíteni!
2016-10-09
VAn akinek bejön van akinek nem. Nekem bejött 10 éve dolgozom a Zepternél immár vezető beosztásban. Az eleje nehéz volt de kitartó munkával szorgalommal áldozatokkal előre lehet lépni és jólkereső jövedelemmé lép elő.
2016-04-13
Kemeny munka nem valo mindenkinek. Aki biztos allast es penzt akar ne idejöjjön.
2016-03-16
Mindenkinek ajánlom az egyik legjobb munkahely ahol valaha voltam. Magamnak osztom be az időmet, mindenki segítőkész és támogató és az emberek javát szolgálhatom. Nem mondom kitartás kell hozzá de az többszörösen is meghozza a gyümölcsét.
2015-10-02
Átverés az egész kiküldtek kérdőívezni, ahol nem elég hogy ívenként valami nevetséges 40 forintot fizetnek, de még azóta is harcolok velük. Házalós ügynöki munka, senkinek sem ajánlom.
2015-04-22
Melófüggű az értékesítést mindenki ismeri, de én két menedzser alatt voltam tényleg adminisztrációs munkám. Irodában ültem és az ügyes-bajos dolgikat intéztem. 6 évig dolfgoztam ott és korrekt módon megfizettek. De természetesen a legtöbb ügynöki meló.
2015-01-16
Van pár kifogásolható értékesítési technikája, de legalább a termékek tényleg hatékonyak és minőségiek. Aki nem egy nap alatt akar meggazdagodni és van értékesítői vénája az nyugodtan mehet, de készüljön fel, hogy itt is alulról kell kezdeni, nem repül a sült galamb senki szájába és nem szabad semmit se félvállról venni.
2014-01-14
Egészségmegőrző dolgokat kell rásózni nyugdíjasokra ez a lényeg. Persze lehetne mézes-mázos köntösbe foglalni, hogy segít meg minden. Persze a termékek nem kamuk, de irtó drágák. Rengeteget kell menni a leendő vásárlók után, sok a költség és nem támogatnak semmit. Először még inkább befeketetés mint munka. Ráadásul sokan nem tudják csinálni rendesen, így csak annak ajánlom, akinek jó a beszélőkéje, nem könnyű lerázni, tapadós pofátlan jól tud eladni, elsózni. Azoknak menni fog, ők fognak pénzt is keresni.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 191.

A svájci székhelyű, 25 éves múltra visszatekintő ZEPTER INTERNATIONAL, az egészséges életmód nagykövete exkluzív, csúcsminőségű fogyasztási cikkeket gyárt és értékesít világszerte, 5 kontinens 60 országában.