ZEPTER Ungarn Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

ZEPTER Ungarn Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-20
Engem meg ki se fizettek a kerdoivezos meloert a mocskok!
2017-07-20
Ha valaki Zepteres állást keres és ilyen hirdetést lát hogy, kereskedelmi asszisztens = te végzed el a meló szar részét (telefonos zaklatás, termék rátukmálása a leggyengébb láncszemekre, azaz az idősekre és nyugdíjasokra, mínusz fokokban az utcán rohangálni és kérdőívekkel rabolni az emberek idejét....) Mindenki kerülje messzire a Zeptert!
2017-06-16
Az állásinterjú annyiból áll, hogy több embert is hívtak ugyanarra az időpontra, csoportos tájékoztatás volt, majd azt mondták, hogy aki szeretné, adja le az önéletrajzát. Én csak kíváncsiságból adtam le, hogy vajon megfelelnék-e nekik. Hát, alig bírtam lerázni őket. Egyébként szerintem a "telefonon időpontok egyeztetése" az értékesítés: kapsz egy listát telefonszámokkal, hívd fel őket és beszéld rá, hogy jöjjenek el a bemutatóra.
2017-06-10
Én dolgoztam a Zepternél pár évig értékesítőként. Nem tukmáltam, nem hazudoztam, hanem rengeteg munkával igyekeztem olyanokat megkeresni akik érdeklődtek a termékek iránt, komolyan is gondolták a vásárlás, és megengedhették maguknak a minőséget. Kemény munka volt, de máshol sem biztos, hogy könnyebb lett volna.
2016-10-22
Szeretek itt dolgozni sok ember egészségéért teszek, akik általában hálásak is ezért. Én pedig megkapom az ezért járó erkölcsi és anyagi elismerést, hálát. Nem tudnék jelen esetben ideálisabb és jobb munkahelyet elképzelni magamnak. Sok mindent elértem már itt, remélem még jobban tudok majd fejlődni és több embernek tudok segíteni!
2016-10-09
VAn akinek bejön van akinek nem. Nekem bejött 10 éve dolgozom a Zepternél immár vezető beosztásban. Az eleje nehéz volt de kitartó munkával szorgalommal áldozatokkal előre lehet lépni és jólkereső jövedelemmé lép elő.
2016-08-12
Én 2 évet dolgoztam náluk. Az volt a feladatom, hogy behívjam az embereket, akik el is jöttek az előadásra, csakhogy az értékesítők olyan erőszakosan akarták rávenni őket a vásárlásra, hogy elmenekültek az emberek. Pedig csak akkor fizetnek, (a telefonálásért is), ha valaki vesz valamit. Nincs fix fizetés, csupán jutalék az eladott termékek után.
2016-04-13
Kemeny munka nem valo mindenkinek. Aki biztos allast es penzt akar ne idejöjjön.
2016-03-16
Mindenkinek ajánlom az egyik legjobb munkahely ahol valaha voltam. Magamnak osztom be az időmet, mindenki segítőkész és támogató és az emberek javát szolgálhatom. Nem mondom kitartás kell hozzá de az többszörösen is meghozza a gyümölcsét.
2015-10-02
Átverés az egész kiküldtek kérdőívezni, ahol nem elég hogy ívenként valami nevetséges 40 forintot fizetnek, de még azóta is harcolok velük. Házalós ügynöki munka, senkinek sem ajánlom.
2015-04-22
Melófüggű az értékesítést mindenki ismeri, de én két menedzser alatt voltam tényleg adminisztrációs munkám. Irodában ültem és az ügyes-bajos dolgikat intéztem. 6 évig dolfgoztam ott és korrekt módon megfizettek. De természetesen a legtöbb ügynöki meló.
2015-01-16
Van pár kifogásolható értékesítési technikája, de legalább a termékek tényleg hatékonyak és minőségiek. Aki nem egy nap alatt akar meggazdagodni és van értékesítői vénája az nyugodtan mehet, de készüljön fel, hogy itt is alulról kell kezdeni, nem repül a sült galamb senki szájába és nem szabad semmit se félvállról venni.
2014-01-14
Egészségmegőrző dolgokat kell rásózni nyugdíjasokra ez a lényeg. Persze lehetne mézes-mázos köntösbe foglalni, hogy segít meg minden. Persze a termékek nem kamuk, de irtó drágák. Rengeteget kell menni a leendő vásárlók után, sok a költség és nem támogatnak semmit. Először még inkább befeketetés mint munka. Ráadásul sokan nem tudják csinálni rendesen, így csak annak ajánlom, akinek jó a beszélőkéje, nem könnyű lerázni, tapadós pofátlan jól tud eladni, elsózni. Azoknak menni fog, ők fognak pénzt is keresni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 191.

A svájci székhelyű, 25 éves múltra visszatekintő ZEPTER INTERNATIONAL, az egészséges életmód nagykövete exkluzív, csúcsminőségű fogyasztási cikkeket gyárt és értékesít világszerte, 5 kontinens 60 országában.

Vélemények más cégekről