Zöld-Ker Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Zöld-Ker Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-02
A raktárban mindig minden a feje tetején áll, mindenki szarik a rendre az a lényeg hogy a napját mindenki élje túl minél gyorsabban. A fizetés gyalázatos, néha a kiizetés is akadozik, jönnek-mennek az emberek senkinek sincs fix helye. Néha fura döntéseket hoznak fent repültek már teljesen jó emberek is, nagyon logikátlanok a döntések. Itt senki se lehet nyugodt és tervezhet hosszútávra.
2017-06-30
Szar a fizetes es tul sokat kell dolgozni utalom!
2017-04-22
Semmibevesznek kiabalnak az emberrel es minden nehez dolgot nekem kell pakolni. A vezeto egy harpia nem lehet vele kijonni mindenki csak hulye a szemeben. A fonok valami miatt megis megtartja pedig mindannyian utaljuk.
2017-03-13
Jol erzem magam nem nehez a munka szeretek a boltban lenni es embereket kiszolgalni meg foglalkozni veluk. A fizetes nem valami sok de a kereskedelemben mar megszoktam hogy senkit sem erdekelnek a dolgozok. Amugy nem baj mer szeretem.
2017-02-01
Pakolni kell egesz nap azert pedig nem sok penzt fizetnek itt sem
2016-11-19
Normalisak a korulmenyek es a munkatarsak bejelentett allasom van es korrekt bert kapok ennyi
2016-08-20
El lehet dolgozni viszonylag normális a meló. Fárasztó mert sokat kell árut pakolni. nagy a felelősség a pénznek meg kell lenni. Sok a bunkó vevő, meg a bunkó munkatárs is. A fizetés időre megvan, de ha valamit hibázunk jön a levonás.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Tószegi út 5

Nagy múltú élelmiszer vegyi áru és ital nagykereskedés

Vélemények más cégekről