WABERER´S INTERNATIONAL Zrt. - munka, fizetés, állás vélemény

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-12-27
Kiszervezés jön a cégnél emiatt pedig nagy a fejetlenség és a felfordulás. Túl nagy a felelősségem és a munka is túl sok egyáltalán nincs arányban a fizetésemmel. Ha így megy tovább itt fogom hagyni.
2016-07-16
Az új gépek a csókosoké, a régeiekkel meg sokat le lehet rohadni. A fizetést sose tudom mikor kapom pontosan, de papíron minimálbéren vagyok. Emberségből nem jeles a cég, nagyon okosnak és észnél kell lenni.
2015-07-23
Jo fuvarjaik vannak, jo autok, jo szervizhalozat. Lehet h nincs sok penz de nincs is sok munka. Ha nem fontos a millios fizetes akkor jo ceg ez.
2014-02-13
A kamionozás egy életmód aminek most nem akarom leírni az előnyeit- hátrányait ezt mindenki tudja. A cég magyar viszonylatban tűrhetően fizet, a kocsiparkot próbálják folyamatosan frissen tartani. Pár évig még csinálom gyűjtök egy kis pénzt aztán hazamegyek, sokszor sokáig nem látom a családom.
2013-09-23
Nehéz munka de nagyjából jól fizet. Sok szép helyet be lehet járni a világban, de persze emiatt az ember kevesebb időt tölt otthon. Veszélyes, de szerintem megéri a kockázatot.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XXIII. kerület, Nagykőrösi út 351

A Waberer's International Zrt. Magyarország és Kelet-Közép-Európa piacvezető logisztikai szolgáltatója, amely - saját piaci szegmensében - Európában is a legtekintélyesebb vállalatok között szerepel. A Waberer's International Zrt. által irányított cégcsoport vállalatai globálisan átfogják a logisztikai szolgáltatásokat.