Vodafone Magyarország Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Vodafone Magyarország Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-15
Kiváló környezet nagyon kellemes iroda jól felszerelt konyhával és kulturált mosdóval. Nagyjából egy szinten van a hasonló cégek által kínált fizetéssel. Fiatalos csapatunk van akikkel nagy öröm együtt dolgozni. A munkák változatosak és kihívást jelentőek. Gyorsan lehet előrelépni a cégben és sokat lehet tanulni.
2017-09-13
Az iroda elég zajos rossz helyen van a környezet nem annyira jó. A munka függ a részlegtől és a részlegvezetőtől, van ahol imádnak dolgozni az emberek de van ahol igazi survivornak kell lenni. A juttatások és a fizetések nagyon jók.
2017-09-12
Nekem elég jó fizetést nyújt a cég nagyon jó csapatom van amiben tudok dolgozni, a vezetőkkel sincs semmi problémám. Kitartással és tanulással lehet előrelépni a cégnél. Minden adott a munkavégzéshez, ami néha kicsit monoton és stresszes de még a bőven elviselhető kategóriában van.
2017-06-10
A call-centerben dolgoztam nyomaszto volt a hangulat és stresszes. Sokat kap az ember a fejére a mérges ügyfelektől, persze akadtak rendesek is. Folyamatosan figyelnek értékelnek oktatnak. Ha keményen dolgozol meglesz a fizetésed de azért sokat kell tűrni és viselni.
2017-04-08
Mikor kisegítő melót csináltam akkor is normálisak közvetlenek voltak velem szerencsére nema tipikus bunkóemberek dolgoznak ott, megválogatják azért, hogy kit vesznek fel.
2017-01-25
Megfelelő karrierlehetőséget tud nyújtani, elismerik és megbecsülik a munkámat. Nagyon családbarát és rugalmas a cég hozzáállása, így nekem is plusz motivációm van. A fizetéssel is elégedett vagyok, nincsenek problémák sosem ezen a téren.
2016-12-13
Stresszes a munkám, a sok ügyfél panaszát mind mi kapjunk meg. A főnökök is nyomnak minket, nagyon sokan kihullanak közülünk.
2015-09-06
Az iroda kiváló, a hangulat jó. Vannak csapatépítő tréningek is, a juttatások is kitűnőek. Viszont sajnos a magánélet rovására megy sokszor.
2014-03-04
Imádom!! Eddigi legjobb munkahelyem!
2013-11-16
Tipikus multi, minden előnyével és hátrányával együtt.
2013-08-27
Fiatalos innovatív cég és csapat, ahol meg tudod valósítani az álmaidat. A környezet kitűnő és a főnökök is támogatnak. Csak ajánlani tudom!!
2013-08-19
Kaptam céges telefont, notebookot, kitűnő a hangulat az irodában, van bőven kávé és étkezési lehetőség is adott. Viszont a határidők miatt sokszor a család eeszi meg a munkám levét. Így inkább fiataloknak ajánlanám, akik még rugalmasabbak, jobban bírják és szeretik a pörgést.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Lechner Ödön fasor 6

Magyarország egyik legnagyobb mobiltelefon szolgáltatója. A Vodafone Magyarország Zrt. 2014 őszén ünnepelte hazai fennállásának 15. évfordulóját. Közel 1600 dolgozóval rendelkezik, Magyarországon a 3. legnagyobb mobilszolgáltató a T-Mobile és a Telenor mögött. Mobilhívások mobilinternet szolgáltatások nyújtása lakossági és vállalati ügyfeleknek.

Vélemények más cégekről