Vincotech Hungária Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Vincotech Hungária Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-07-07
SOk függ a beosztástól. Egy operátor csak a minimálbért kapja meg, plusz cafeteria meg ha esetleg túlórázik. A jobb fizetések már a mérnököknél középvezetőknél kezdődik. Itt már tényleg százezreket lehet kapni ráadásul szinte semmi munkával. A kedves mérnökúr ha probléma is van csak lejön a kis gépével nyomogatja a gombokat 20 percig a fejét vakarja és otthagyja az álló gépet. Kérdezem én, hogy ennyi munkára hol kap ő ilyen 250 ezres fizetést? Aki meg a lelkét kidolgozza az meg meg sincs becsülve rendesen, adjuk a parasztnak azt, hogy még éppen ne menjen el hogy ne érje meg neki, de azért nehogy már a mi pénzünket vegye el.... Jó magyar mentalitás van itt is.
2017-02-19
Jo hely ajanlom.
2014-04-17
Normális biztos állás ahol jól fizetnek. Túlórára is bőven van lehetőség így itt a pénzre már tényleg nem panaszkodom. A többi meg olyan mint más gyárakban hajtani menni kell. A főnökök nem állnak folyamatosan a seggünkben így annyira nem is stresszes.
2013-10-07
A Vinco egy olyan cég ahol végre normális bért kapok és azt is mindig időben rendesen elszámolva az esetleges túlórákkal együtt. Nincs susmus a munkatársak is normálisak.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Bicske, Kossuth utca 59

A Vincotech a Mitsubishi Electric Corporation önállóan gazdálkodó társasága, amely prémium minőségű, elektronikai modulokat fejleszt és gyárt.

Vélemények más cégekről