VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-06-19
Sajnos nem jó választás magyar cég érződik is a hozzáálláson. Nincs normális fizetés, sokat kell túlórázni és keményen melózni.
2017-05-02
Kiszamithato stabil munkahely, aminovekszik. Nagyon jo a munkatarsak kozotti hangulat, joban vagyunk egymassal igy sokkal konnyebb a munka. Szoktak lenni jo hangulatu ceges rendezvenyek is ezzel is tovabberositve ezt
2016-12-13
Jól elvagyok itt, jok a munkatarsak veluk gyorsan pörög a munka. Mindig időben megjön a pénz, vannak juttatások meg évvégén néha csurran-cseppen kis plusz is. Egynek elmegy de nem egy nagy valami amúgy, ha lehetne elmennek de ennek is örülök hogy van.
2015-04-01
A korulmenyek borzasztoak, strapas egy melo. Viszont ahhoz merten a fizu az nem lenne annyira rossz, meg juttatasok is vannak szep szammal amit idoben megkapunk.
2014-02-20
Nekem állatira nem jött be, bunkók a főnökök és hülyének meg robotnak néztek. Kihasználják csak a munkaerőt, aztán ha véletlelnül történik veled valami akkor mész a lapátra van helyetted száz másik aki az ajtóban toporog hogy jöhessen.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Somogy Kaposvár,  Izzó u. 3

A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. OEM/ODM rendszerbeszállítóként különböző iparágaknak fejleszt és gyárt. Megrendelőink közé tartoznak erős regionális, illetve globális piacok neves nemzetközi vállalatai.

Vélemények más cégekről