Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-09-25
VAlamicskét emeltek a fizetésen de már csak azért mert nagyon el voltak maradva. Innenstől már nincs nagyon okom őket szidni a többi hasonló gyár is eléggé kikészíti a melóst. Kifizetnek rendesen, ennyi a lényeg.
2017-04-22
3 műszak van, de én túlórával nem találkoztam. Viszont 100 ezernél többet nem nagyon lehet keresni. Itt legalább normálisan bánnak az emberrel, ennyi előnye van.
2016-08-01
Minimalberes melo hulye hajtassal szerintem ezzel mindent elmondtam.
2015-01-07
Rengeteget kellett dolgozni nem sok pénzért. A hajtás mindig lefárasztott sokszor az egészségem is ráment. Nem ajánlom örülök, hogy végre megszabadultam a cégtől
2013-11-22
A fizetés az szinte semmi, csak a szokásos céges juttatások vannak (Erzsike-utalvány, kaja). Előrelépni se igazán lehet, egy a tucat külföldi munkahely közül, ahol az a lényeg, hogy dolgozz mint a hülye, aztán kész. A munkatársak között legalább jó az összhang és van összetartás is, amúgy egy siralomház lenne az egész.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Veszprém Veszprém, Piramis utca 1.

A Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. 1998 óta gyártja Veszprémben számos vezető gépjárműgyártó partnere számára a személy-, haszon-, illetve különleges járművekhez a csúcsminőségű kapcsolók széles skáláját.

Vélemények más cégekről