UPC Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

UPC Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-06-12
A fizetés nem jó a főnök pedig kivételez, tudni kell nyalni. Nehéz bírni és munkatársi összetartás sincs. Legtöbben azért dolgoznak csak itt mert könnyű bekerülni és nem azért mert szeretik.
2017-02-10
Kihívás az itt tuti van meg bolondokháza is. A fizetés számomra megfelelő, de a magánéletem sokszor ezt megbánja. Nem baj pár évig lehet csinálni de utána érdemes továbblépni, mert itt tényleg megdolgoztatnak a pénzedért!
2016-12-06
Évek óta nem volt már fizetésemelés és a fejesek is egyre szemetebbek egyre többen akarjuk már itthagyni a fenébe!
2016-03-21
Irtó húzós a meló, rengeteget kell dolgozni, szinte elvárják a túlórát, amit legalább kifizetnek. Napi 100-120 hívást kell lebonyolítani, folyamatosan figyelik az embert, visszahallgatják. A rendszer sokszor lassú, de mégis elvárják, hogy minél hamarabb elintézd az ügyfelet. Állandóan csesztetnek, hol túl sokáig beszélsz hol túl keveset. Az ügyfél haragját mindig te kapod meg, így nagyon stresszes a meló, bár ehhez egy idő után hozzá kell szokni. A fizetés se valami busás amire jön még kis utalvány, ez-az. Cserébe 3 műszakban kell tolni, van hogy hétvégén is. Zanzásítva ennyi.
2015-08-27
Nem egy álommeló, de el lehet viselni lehetne sokkal rosszabb is. A pénz nagy úr, ahogy mondani szokták, ez itt is igaz.
2015-01-05
Folyamatos harcok a többi osztállyal, kiszámíthatatlan munkahely. Folyamatosan változó tervek és igények. Kicsit sem rugalmas folyamatosan túlórázunk. A fizetés az kb a minimum amit már adni muszáj. Nem szeretek itt dolgozni.
2013-11-29
Itt csak a főnököknek jó, mert őket jobban megfizetik. Viszont azt nem tudom, hogy az ő hátukat mennyire tapossák. De hogy ők a miénket igen afelől nem lehet kétség. Az osztályon belül nagyon jó a csapat, de ez az egész cégre már nem igaz, sok a konfliktus, meg a direkt generált versenyek. Mondjuk nem tudom ebben mi a jó.
2013-05-20
Teljesítményarányos bérezés, ha nincs meg a megfelelő százalékod kirúgnak. Állandóan csak hajtanak, még többet még gyorsabban. A főnök és az ügyfél is hülyének néz, ezt lelkileg és pszichikailag is bírni kell. Nem családbarát munkahely, minden szabadságkivételnél csak a nyűglődés van.
2013-03-10
Az egyik legkemenyebb hely en senkinek se ajanlom. Hamar ki lehet keszulni a folyamatos hulyesegtol, amihez meg jo pofat is kell vagni. A penz se igazan itt tarto ero. de hogy valami jot is mondjak na a kornyezet legalabb jo
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Soroksári út 30-34.

A UPC Magyarország vezető televíziós, szélessávú internet és telefonszolgáltató, mely kábelhálózatain országszerte több mint 200 településen, mintegy 800 ezer család és egyre több üzleti vállalkozás számára biztosít csatlakozást a digitális világ határtalan lehetőségeihez.

Vélemények más cégekről