Unix Autó Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Unix Autó Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-10
Kiszállító voltam és hamar ott is hagytam mert mocskos volt. Röviden a lényeg: fizetsz, fizetsz, levonnak, fizetsz, levonnak, kirúgnak, de előtte halálra hajtanak. Kerülni kell amennyire csak lehet. Nem véletlen az átlag 50-60 aktív álláshirdetésük.
2017-04-16
12 óra munka minden egyes nap. Fullos pörgés. Betanítást azt valahogy elfejeltették, csak elvárták, hogy magadtól tudd kezelni a programot, meg a kis Pda-t. A vásárlónak tukmálni kell folyamatosan, ha valami hiányzik leltárkor azt te fizeted ki saját pénzedből vagy ha hiányzik a kasszából. Reggel fél 7 től este 7 ig garantált, a bentlét.
2017-01-26
A munka biztos, a fizetés se rossz. Jók a munkatársak, valamennyire a fönökök is rugalmasak, igaz keményen számonkérnek mindent. Sok a túlóra is, és van akinek ez problémát jelent.
2016-07-04
Ne menjen senki se a központba dolgozni, de jobb ha az egész céget elkerülitek (kirendeltségi munka, vásárlás stb). Én a központba dolgozok. Akik ide jönnek dolgozni azok többsége fél évnél tovább nem húzza. De a vezetők is össze vissza cserélődnek. Hajtják az embereket folyamatosan, imádnak levonni, és magasról tesznek rád. Igazi robotmunka. Aztán persze megy a kapkodás a teljesítménybér miatt így a vásárolni se jó dolog itt.
2014-02-12
Hajtós pörgős munka, kicsit rugalmas időkezeléssel. Viszont cserébe helyi szinten nem olyan rossz a fizetés. Nem sok jót hallottam a cégről mielőtt idejöttem, most sincs olyan nagyon világi véleményem róluk, dolgozom, fizetnek ennyi. A kollégákkal jó az összetartás, sokat kell vezetni, ami azért kockázatot is jelent. Egy darabig jól lehet viselni, de egy idő után a sok rohangálás fárasztó tud lenni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Frangepán utca 55-57

Napjainkra az Unix már a világ minden tájáról, több mint 300 beszállítótól szerzi be alkatrészeit, ami nem kevesebb, mint 500.000 különféle cikket jelent.

Vélemények más cégekről