Unisys Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Unisys Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-03-10
Klasszikus SSC-s meló. A telefon lóg az ember nyakában, a privátszféra mint olyan nem sok van. A fizetés az ágazatban megszokott se több se kevesebb. Nem egy rossz hely a munkatársak nagyon normálisak, rengeteg a céges rendezvény, van bőven cafeteria de az ma már alap. Szerintem normális hely világegváltásra nem alkalmas, de aki idejön tudja mit vállal.
2017-01-28
Nagyon imádok az Unisysnél dolgozni. Igazi multinacionális vállalat, nagyon modern és innovatív a környezet. A munkatársaim nagyon megértőek segítőkészek, öröm velük dolgozni. A fizetésem is nagyon jó teljes mértékben meg vagyok vele elégedve és még ha sikerül előrelépnem, akkor még többet is kereshetek. Mindenki tiszta szívből tudom ajánlani, senki se fogja megbánni, hogyha ide jön dolgozni!
2016-06-21
Jó kis cég de azért ez az egymás hegyére-hátára szórt dolgozó nem a legjobb megoldás. Értem én hogy open air, de azért az hogy az ebemr privát szférája 50x50 cm az nekem kicsit betette a kaput. Egyet ásítani se lehet anélkül, hogy valaki nem vizsgálná meg a garatmandulámat. Nekem az annyira nem bejövős dolog.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Váci út 1-3.

A központban az informatikai szolgáltatást nyújtó telefonos ügyfélszolgálat mellett értékesítés előkészítést, projektmendzsmentet végzünk, külön üzleti egység felelős a vállalat belső auditálásának sikerességéért, valamint számlázási feladatokat és egyéb adminisztrációs tevékenységeket is ellátunk ügyfeleink részére.

Vélemények más cégekről