UNIQA Biztosító Zrt. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-01-03
Jó kereseti lehetőség nagyszerű csapat, modern környezet. A munkaidő rugalmas, ha problémám van nyugodtan fordulhatok bárkihez, a magánéletem se sínyli meg a munkámat. Folyamatos képzések vannak így sokat lehet tanulni, fejlődni előrelépni.
2016-02-02
Jó hozzáállás és levakarhatatlan stílus kell hozzá. Ha jó a beszélőkéd és nagyon jó meggyőző erőd van nagyon jól lehet keresni a biztostások értékesítésével. Vállalkozói státusz kell a végzéséhez így annak akinek nincs egy nagyon minimális kezdőtőkéje annak nem ajánlom. Illetve aki egy kicsit is fél vagy könnyen le lehet rázni.
2015-05-12
Tipikus üzletkötői munka: rugalmas munkaidő, magas kereseti lehetőség, nagyfokú előrelépési lehetőség. Cserébe viszont szorgalmasnak és kitartónak kell lenni, de megfelelő időbefektetéssel elég szép fizetésre lehet szert tenni.
2015-02-05
Sajnos nekem nem jott be a kezdők támogatása elég kicsi és pár hónap alatt se tudtam elég pénzt összeszedni mindamellett hogy még a vállakozói miatt folyamatosan fizetni kellett.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Róbert Károly krt. 70-74.

Az UNIQA Biztosító dinamizmusával, innovatív termékfejlesztéseivel, stabil növekedést tudott produkálni még oly bizonytalan, szeszélyes gazdasági környezetben is, melyben az elmúlt években részünk volt.