Unilever Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Unilever Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2016-06-17
Nincs basztatas es a munkaban sem kell megszakadni de a sima fizetes eleg siralmas. Valamit dob rajta a cafeteria de az nem valami sok. Ha lesz jobb lehetosegem biztosan valtani fogok!
2015-07-17
Az tetszik az Unilevernél, hogy modern az iroda segítőkészek a munkatársak és ha bármilyen kérdésem van ők szívesen válaszolnak. Sokszor stresszesek az esték és egy-egy túlóra is becsúszik, de tudom nagyon jól, hogy ez a munkakör ezzel jár, ezzel meg kell tanulnom együtt élni. Itt megbecsülik a munkám és tudom, hogy itt lehet karriert építeni.
2014-11-13
Nekem sikerült rendenes főnököt kifogni de ez nincs mindehol így csak szerencse kérdése. Sajnos az elvárások elég magasak nem 8 óra a napi munka hanem inkább 9-10 között valahol. Fejlődni nagyon jól lehet mert sok az oktatás. A fizetés a konkurenciához képest elég alacsony, így csak annak ajánlom aki tapasztalatot vagy tudást akar itt szerezni arra jó lehet. ELéggé nagy a lemorzsolódás, kevesen tudják azt sokáig eltűrni, hogy éveken át alul vannak fizetve. Amúgy meg a szokásos multi, egylégterű iroda stb...
2014-08-19
Nehéz az előrelépés és mindenki alul van fizetve nekem ez az ami igazán számít a többi csak rizsa. Egy fiatalnak jó, hiszen tanítgatják oktatják minden csili-vili és modern csak abból nem lehet megélni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 182.

Az Unilever világszerte márkáival mintegy 190 országban van jelen az élelmiszerek, kozmetikumok és háztartási tisztítószerek piacán.

Vélemények más cégekről