TÜV Rheinland InterCert Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

TÜV Rheinland InterCert Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2015-09-24
Szép kis karriert ki lehet itt építeni csak az eleje nehéz mert az anyagi motivációval probléma van. De aki kitartó és lépni tud előre ott már a bankszámlára is zsírosabb összeg érkezik. Ebben nagyon jó támogatást kapunk a főnököktől. A munkahelyi légkör is ok.
2015-05-30
Lehet bármennyire dicsérni egy céget, a TÜV-nél is megtehetném de nem fogom mert a fizetés nagyon szúrja a szemem. Persze fontos a jó környezet meg hogy jössz ki a munkatársaiddal de a fizetés ha picit akkor nem sokkal vagy előrébb mert valljuk be a mai világban sőt mindig is a pénz volt a fontos. És sajnos itt ez áll fent, minden szép meg jó csak anyagilag nem járunk jól.
2014-12-30
Szeretek itt dolgozni mert megbecsülik a munkámat, mert jól bánnak a dolgozókkal vezetők, sok céges alkalmunk van, nagyon jó irodánk. A bérezés is megfelelő lehet tanulni okulni sokat.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 48/A-B

A TÜV Rheinland InterCert a műszaki vizsgálati, ellenőrzési, felügyeleti és tanúsítási tevékenységeit mindenféle gazdasági, kereskedelmi, politikai hatástól mentesen, függetlenül, pártatlan és semleges módon végzi.

Vélemények más cégekről