Telenor Magyarország Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Telenor Magyarország Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-09-27
Impozáns környezet nagyon szép hely egy panaszunk sem lehet semmire. Kicsit messze van pesttől így a kijárárs időt vesz el de nem probléma megoldható. A fizetés is nagyon jó főleg kezdőként, de egy kis tapasztalat után máshol jobban fizetnek. A kollégák és a főnökök is nagyon rendesek normálisak segítőkészek. Szeretek itt dolgozni.
2017-02-27
Rugalmassag, jo kornyezet, megfelelo juttatasok, rendezvenyek jellemzik. Otthoni munkavegzes is megoldhato akar, de ennek a hatranya, hogy sokszor meg otthon is dolgozni kell, de legalabb ki van ez is fizetve. Korrekt ceg, multis hangulattal. Van szolgálati telefon, tamogatott sportolasi es etkezesi lehetosegek
2016-11-20
Jó a fizetésem megbízható munkahely a Telenor. Egy nagyon jó csapat tagja lehetek, rengeteg céges rendezvényen lehet résztvenni. A munka sok de nem megerőltető, vannak kihívások is, így lehet fejlődni. Állandóak a céges oktatások. Ami igazán fontos az az, hogy karrierlehetőséget tud adni a cég.
2016-08-13
Jó csapat, jó környezet, jó fizetés. Nagyon örülök, hogy a Telenornál dolgozhatom, karrierem egyik legjobb állomása. Megfelelően tudják motiválni a dolgozókat, mind anyagilag mind erkölcsileg mind kihívásokkal. Persze egy picit néha az embernek a szabadidejéből is áldoznia kell, de ennyit megér maximálisan.
2016-06-16
Nemrég dolgozom itt, de már meggyőztek. Jó fizetés+cafeteria rendezett és modern iroda, kedves munkatársak. Szuper oktatások és bulik, jó munka. Ajánlom mindenkinek!
2015-09-14
A Telenornál nagyon jó dolgozni minden szempontból megvagyok elégedve!
2014-04-09
A központban jó dolgozni, számomra minden megfelelő itt. Jobbat hirtelen el se tudnék magamnak képzelni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Törökbálint, Pannon út 1.

A Telenor egy távközlési szolgáltató cég, az adat, hanghívások és mobilinternet-szolgáltatások területén. 2002-ben lett a norvég Telenor tulajdona, 2010-ben pedig felvette az anyacég arculatát és névváltoztatáson esett át. Mára rendelkezik online zenehallgatási lehetőséggel, valamint kiépített egy TV és film streaming rendszert, ami segítségével, mobilról, táblagépről valamint PC-ről is elérhető 14 csatorna műsora. Az üzleti szektorban pedig felhőinformatikai szolgáltatásokkal rendelkezik.

Vélemények más cégekről