Tata Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepe - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2016-12-17
Tipikus mulitkörnyezet ahol mindent megadnak a munkavállalóknak. A fizetés is elég jó főleg ebben a szférában a többiekhez képest. Modern iroda, fiatalos csapat. A vezetőségnek kellene még picit rugalmasabbnak lennie de ez is csak pár emberre igaz.
2014-09-17
Nagyon impozáns juttatási csomag, támogatások tömkelege, nagyon jó csapatmunka a jellemző. Előrelépni elég nehézkes, az erkölcsi és az anyagi elismerés sem valami fényes, sőt bizonyos beosztásoknál kimondottan alacsony a bérezés. Amúgy egy korrekt cégnek tartom a Tatát, ahol főleg a fiatalok meg tudják találni a számításaikat.
2014-09-01
Stabil munkahely ahol ügyelnek arra, hogy a dolgozó jól teljesítsen és jól érezze magát. A csapatépítők nagyon jók szoktak lenni, illetve folyamatosan vannak képzések, oktatások. Szeretem a munkámat, szeretek itt dolgozni, remélem egy pár évig még ezt a csapatot erősíthetem.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Irinyi Jószef utca 4-20

A Tata Consultancy Services Limited (TCS) vezető globális vállalat az informatikai tanácsadás, szolgáltatás és üzleti folyamat-kihelyezés területén, amelyet a világ első 10 IT tanácsadó vállalatai között tartanak számon.