Tata Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepe - állás, fizetés, munka vélemény

Tata Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepe

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-23
Ha valaki fogékony a multikultira, nagyon fogja élvezni-itt tényleg a világ minden szegletéből vannak kollégák-ennek minden előnyével és hátrányával együtt. A továbbiakról: erősen függ a dolog attól, milyen projekten dolgozik az ember. A fizetés magyar viszonylatban remek. A projekt, ahol én dolgoztam, igazi emberdaráló volt-két évnél tovább nem sokan bírták-én sem. Választanom kellett: vagy gazdag halott leszek, vagy szegényebben-de életben maradok. Elviselhetetlen a stressz. A HR igazi katasztrófa-mind hozzáértésben, mind emberségben. A remek munkakörnyezetről: alapvetően megfelelő, de azért előfordult ott kolera is....(lásd multikulti hátrányai) Alapvetően fiataloknak ajánlott.
2016-12-17
Tipikus mulitkörnyezet ahol mindent megadnak a munkavállalóknak. A fizetés is elég jó főleg ebben a szférában a többiekhez képest. Modern iroda, fiatalos csapat. A vezetőségnek kellene még picit rugalmasabbnak lennie de ez is csak pár emberre igaz.
2014-09-17
Nagyon impozáns juttatási csomag, támogatások tömkelege, nagyon jó csapatmunka a jellemző. Előrelépni elég nehézkes, az erkölcsi és az anyagi elismerés sem valami fényes, sőt bizonyos beosztásoknál kimondottan alacsony a bérezés. Amúgy egy korrekt cégnek tartom a Tatát, ahol főleg a fiatalok meg tudják találni a számításaikat.
2014-09-01
Stabil munkahely ahol ügyelnek arra, hogy a dolgozó jól teljesítsen és jól érezze magát. A csapatépítők nagyon jók szoktak lenni, illetve folyamatosan vannak képzések, oktatások. Szeretem a munkámat, szeretek itt dolgozni, remélem egy pár évig még ezt a csapatot erősíthetem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Irinyi Jószef utca 4-20

A Tata Consultancy Services Limited (TCS) vezető globális vállalat az informatikai tanácsadás, szolgáltatás és üzleti folyamat-kihelyezés területén, amelyet a világ első 10 IT tanácsadó vállalatai között tartanak számon.

Vélemények más cégekről