Takata Safety Systems Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Takata Safety Systems Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-20
A fizetes nagyon alacsony engem br 130-al vettek fel es meg cafeteria sincs a probaidoben. nem is csodalom rengetegen fel is mondanak probaido alatt. 3-4 muszakban kell tolni a melot, a 4 muszakos jobban keresget de a ceg epit lefele mert senki se beszi a cuccokat a sok szar miatt amibol balhe is lett mar.
2017-06-21
Az irodisták dolga is nagyon kemény a cégnél rokonom dolgozott náluk, a munkaidó 8-tól fél 5-ig van, de rugalmas. Ez pontosan azt jelenti, hogy ha este 8 előtt felállsz az asztalodtól megszólnak. Nagyon nagy bent a fluktuáció. Az epület csili vili, igényes szinte luxus. Én is voltam már bent, de kizsigerelik az embert, irodán is és soron is.
2016-11-29
Minimalberes a munka es az ellenorzes is borzaszto meg mindenki leszarik mindent azer lehet hogy ennyi vetlen baleset tortent meg egy nagy csomo penzt kell a cegnek fizetnie a karteritesekre. Ilyen egy banda ez nem kell idejonni dolgozni emrt nincs mar jovoje az egesznek mindenki magy atfele a boshoz.
2016-05-25
Pocsek szar nulla az egesz. 8ora 3muszak betanitott munkás vagyok 118ezret hozok haza plusz a otp szép kártyáta kapott összeg havonta 3ezer ft
2016-04-08
A céges csapatépítők jók, céges busz hoz-visz tök jó. A munka kemény de legalább a környezet tiszta és a munkatársak is összetartanak mindig.Szeretek itt dolgozni. Persze ha könnyebb lenne jó lenne, de sehol sem az.
2015-02-22
A Boschnál jobb, de azért itt se kell simogatásra várni. Kemény meló ahol teljesíteni kell mert ha nincs meg a kötelező akkor szőnyeg széle.... a fizu az persze szokás szerint elég kevés és természetesen a hibákat felnagyítják. Cserébe próbálnak a céges busszal és a jó kis juttatásokkal bevonzani. Nekem jobban ez jött be a legjobban eddig, jók a munkatársak nagyon!
2014-12-11
Keves love lenezett melosok de legalabb be vagyok jelentve es a penz is idoben megjon az a nem sok.
2014-11-01
Szeretek itt dolgozni kibirhato a melo es sokmindent adnak amit mashol nem.
2013-01-11
Nagy a lemorzsolódás, kizsigerelik az embert. Az irodai munkaidő rugalmas, ergo ha este 8 előtt felállsz akkor megszólnak. Az iroda csili-vili tényleg luxusszerű de itt is kizsigerelik az embert, hasonlóan mint a gyártósoron. Ez a magyar valóság sajnos.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Arany János tér 1. D. ép. 2. em.

A TAKATA a világ autóipari biztonsági berendezéseinek piacvezető gyártója. Biztonsági öveket, légzsákokat, gyereküléseket tervez és gyárt, valamint aktív és passzív biztonsági eszközöket és rendszereket. 17 országban 46 gyárral rendelkezik.

Vélemények más cégekről