Takata Safety Systems Hungary Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-04-08
A céges csapatépítők jók, céges busz hoz-visz tök jó. A munka kemény de legalább a környezet tiszta és a munkatársak is összetartanak mindig.Szeretek itt dolgozni. Persze ha könnyebb lenne jó lenne, de sehol sem az.
2015-02-22
A Boschnál jobb, de azért itt se kell simogatásra várni. Kemény meló ahol teljesíteni kell mert ha nincs meg a kötelező akkor szőnyeg széle.... a fizu az persze szokás szerint elég kevés és természetesen a hibákat felnagyítják. Cserébe próbálnak a céges busszal és a jó kis juttatásokkal bevonzani. Nekem jobban ez jött be a legjobban eddig, jók a munkatársak nagyon!
2014-12-11
Keves love lenezett melosok de legalabb be vagyok jelentve es a penz is idoben megjon az a nem sok.
2014-11-01
Szeretek itt dolgozni kibirhato a melo es sokmindent adnak amit mashol nem.
2013-01-11
Nagy a lemorzsolódás, kizsigerelik az embert. Az irodai munkaidő rugalmas, ergo ha este 8 előtt felállsz akkor megszólnak. Az iroda csili-vili tényleg luxusszerű de itt is kizsigerelik az embert, hasonlóan mint a gyártósoron. Ez a magyar valóság sajnos.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Arany János tér 1. D. ép. 2. em.

A TAKATA a világ autóipari biztonsági berendezéseinek piacvezető gyártója. Biztonsági öveket, légzsákokat, gyereküléseket tervez és gyárt, valamint aktív és passzív biztonsági eszközöket és rendszereket. 17 országban 46 gyárral rendelkezik.