SZURO-TRADE Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SZURO-TRADE Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-10-19
Remelem sokan eljonnek meg mert nekem egyaltalan nem jott be. a love szinte semmi allandoan hajtas van a raktarban le se szarjak a melos eletet meg problemait. Ez a resze az orszagnak egy nagy kut meg lehuzo senkinek se erdemes ittmaradni meg a varosba se
2017-08-11
Bárcsak jót tudnék írni de nekem nem jött be. Nincs betanítás, beugrás a mélyvízbe, állandó a basztatás a főnökök részéről. A munkatársaknak csak egy kis része normális elég sok a stressz. Mindenki ideges feszült és stresszes. Pénzben se kompenzálnak, nem ajánlott!
2017-06-12
Sofőrként melózom a cégnek elmondhatom hogy nem érzem magam széthajtottnak, bár a legtöbb melót alvállalkozók viszik már el. A vezetőség normális, megbecsülik a munkámat. A fizetés a környéken nézve elég jó.
2017-03-22
Sok leépítés van nem fizet valami jól. A társaság elég normális bár az ember elég sokat dolgozik teljesen egyedül és nem minden fajta személynek jók az itteni állások. A megfelelő támogatás nem mindig érkezik meg a felettesek részéről.
2017-01-03
Szerettem itt dolgozni, ajánlom.
2016-02-23
Normális munkahely, eléggé szeretek itt dolgozni. Munkatársak jók, meló nem lehetetlen, a fizetés elég korrekt.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza, Debreceni u. 269.

A cég 1996-ban családi vállalkozásként indult. Fő tevékenysége a mezőgazdasági termékek (olajos növények és gabona) nagykereskedelme. Művel földterületet is amin kukoricát, búzát, napraforgót, repcét termel. A megtermelt terményeket már szállítják is, amihez gabonaszállító szerelvényekkel rendelkezik, amivel nem csak saját terményeit, hanem a termelő partnerek áruit is fuvarozza. Külföldre is exportál, több európai országba.

Vélemények más cégekről